با اینکه وضع مالی انچنانی هم نداشت تو دوران اشنایی هرچی میخاستم برام فراهم میکرد کسی که خسیسه معلومه ولی گاهی ادم میخاد خودشو گول بزنه مگه یه شام چقدر میشه؟؟اگه پول یه شام هم نداره چجوری میخاد ازدواج کنه اگه هم داره وخرج نمیکنه معلومه اولویت اولش پول پول
ی اقای مجرد استاد دانشگاه و تحصیلکرده اروپا رو میشناسم. اومد ایران بمونه و ازدواج کنه . بنده خدا سالها گشت تا دختر مناسب خودش رو پیدا کنه. در نهایت ی روزی گفت که دخترا رو درک نمیکنم. گفت براشون گل میبرم، ناراحت میشن چرا گل رو از فلان فروشگاه معروف نخریدی! گفت میخوام برم بیرون باهاشون و هدفم اینه که با حرف زدن بیشتر اشنا بشیم ولی اونا دنبال اینن که چرا فلان هتل و رستوران و کافی شاپ نمیریم. میگفت دخترای اروپایی اینطوری نیستن. در نهایت هم از ایران رفت و با ی دختر فرانسوی ازدواج کرد. فکر میکنم اکثر دخترای ما اینقدر عزت نفسشون پایین اومده که فقط پول خرج کردن ی پسر رو نشونه دوست داشتنشون میبینن. دختری که خودش شاغل باشه، مهریه نمیخواد در عوض حق طلاق میگیره و توی عقدنامه قید میکنه همه اموال نصف نصف هست. اکثر مردا از کافی شاپ بدشون میاد اخه این چه سمی شده که دخترا میخوان برن اونجا حرف بزنن. با این وضعیت گرونی و تورم چه انتظاری از پسرا هست که اینقدر خرج کنن برای ی دختر. دیگه همه.مون داریم تو این جامعه زندگی میکنیم یکم درک داشته باشیم که چقدر پول دراوردن سخت شده انتظاراتمونو پایین بیاریم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.