2777
2789

عالیه ب همه پیاماش عکساش مکالمه هاش مخاطبانش مکانش ب همه چی دسترسی دارم 🥰 منتظرم خطایی ازش سر بزنه😳😅

خستم از آدمای زنده کش مرده پرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت خیلی زشته به حریم خصوصیش احترام بزار حتی اگه شوهرت باشه .چه جوری این کارو کردی  .وای ترسیدم نکنه کسی منو هک کنه

حال خوب میخواهی رها کن هر آنچه که تو را می‌آزارد و خود را به خدا بسپار

چرا نمیگی خب اسم برنامه رو بگی منم که میگم تاپیک چرته فقط جهت خر کردن مردم

خدا جون همسری بهم بده که همه اونایی که دلم شکستن ببینن منم یکی دارم که پشتمه و دوسم داره آرومم کن دل شکستم آروم کن نفری یه صلوات بفرستین به گمشدم برسم دلم شکستس 🙏💝
چرا نمیگی خب اسم برنامه رو بگی منم که میگم تاپیک چرته فقط جهت خر کردن مردم

شما هر جور خواستی فکر کن عزیز من فقط بخاطر اینکه اشتباهمو دوبار تکرار نکنم اینکه چیکار کنم و نکنم اومدم از دوستان نظر بگیرم دیگ شما چ فکری می‌کنی راجب تاپیک بنده اون دیگ بستگی ب خودت داره 

شما هر جور خواستی فکر کن عزیز من فقط بخاطر اینکه اشتباهمو دوبار تکرار نکنم اینکه چیکار کنم و نکنم او ...

شما هر جور خواستی فکر کن عزیز من فقط بخاطر اینکه اشتباهمو دوبار تکرار نکنم اینکه چیکار کنم و نکنم اومدم از دوستان نظر بگیرم دیگ شما چ فکری می‌کنی راجب تاپیک بنده اون دیگ بستگی ب خودت داره 

اول نمیدونستم این برنامه رو نصب کردم ولی بعدش ک نصب کردم شوهرم فهمید حتی گوشیمم از دستم گرفت و خواست طلاقم بده خیلی با ذوق شوق اومدم اینجا تاپیک زدم ک برای گوشی شوهرم فلان کار کردم اتفاقا همون روز هم فهمید حتی با گوشی مامانم اومدم اینجا تاپیک زدم با ی کاربری دیگ برنامه رو هم از گوگل دانلود کردم هر کی هم میخاد بره از همونجا دانلود کنه ولی از من ب شما نصیحت ک چوبشو خوردم ول کنید و دنبال این کارا نرین