2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی بچم آسیب دید

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 98 پست
باید اورژانسی سزارین میشدم دکترهم اصرار داشت که سریع باید برم اتاق عمل اما پرسنل که اونجا بود گفتم ن ...

شما باید شکایت میکردی مسئله ی زنان و زایمان خیلی خیلی مهمه بهش حتما رسیدگی میکنن چون بحث آمار مرگ و میر نوزاد و مادر بارداره که بالا میره روش خیلی حساسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی که زیاد پول نمیخواد

بیمارستان تامین اجتماعی بود دیگه بعدش من سونو وهمه چی گفتن طبیعی زایمان میکنم ولی نشد گفتن سزارین که اون موقع سه تومن بود

خیلی ببخشید

نمی تونستم جلوی خودمو بگیرم چیزی نگم

الان مردم سر همین تبعیض ها و بی پولی و گرانی دارن اعتراض میکنن اون وقت یه عده الکی ماست مالی میکنن یا میگن شماها هدفتون برهنگیه

وقتی اول حامله شدم در اون حد بی پول نبودیم همون خدانشناس صاحب کار شوهرم مارو آواره شهر غریب کر ...

اشکال نداره دیگه پیش اومده الهی ک همیشه سفرتون پر از برکت باشه و نگاه خدا بهتون 

توکل کنید به خدا امیدوارم اونقدری به زندگیتون برکت بده ک همه این تلخیا فراموش بشه و بتونید بچتونو به بهترین شکل ممکن بزرگش کنید😍😍♥️🫂

خیلی ببخشید نمی تونستم جلوی خودمو بگیرم چیزی نگم الان مردم سر همین تبعیض ها و بی پولی و گرانی دارن ...

بله ولی یسریام واقعا دارن سو استفاده میکنند و برهنگیه بیشتر تو چشمه تا اهداف دیگه انگار هدف واقعا همون بوده.

میشه بپرسم منظورت چیه؟یه چی یاد گرفتی هی تکرار میکنی.متن رو بخون بعد بگو جات خالیه بزار تا اخر حرفش ...

من در تایید حرف شما گفتم که همه سرزنش میکنن  

شمام که چوب برداشتی همه رو میزنی

بابا ما تو جبهه شما بودیم  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون