2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی بچم آسیب دید

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 98 پست
عزیزم چرا وقتی پول نداشتید بچه دار شدید؟؟بخدااا خیلی برام عجیبه اینجا تاپیک میزنن سر هزینه بیمارستان ...

منم میخواستم همینو بگم گفتم میریزن سرم

ولی واقعا زایمان حداقل خرج بچست

بچه بزرگ کردن همش خرجه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 

وای خب یه چیزی ازتون امانت  میگرفتن تا بعدا پول جور کنید با قرضی چیزی 

پناه بر خدا 

خدایا درمان و بهداشت از نعمت های تو هست بسپارش به دست افراد دلسوز و واقعا مسئول و به فکر 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جات خالی بود واقعا

من جزو همون بچه های اسیب دیده ایم ک اسی جان میگه 

حتی هزینه بیمارستانمم نداشتن بدن 

مامانم فقط برای اینکه جاپاشو محکم کنه منو بدنیا آورد 

من میفهمم‌چه آینده ای در انتظار اون بچست 

باید اورژانسی سزارین میشدم دکترهم اصرار داشت که سریع باید برم اتاق عمل اما پرسنل که اونجا بود گفتم نه باید سه ملیون پول واریز کنم حساب بیمارستان بعد عمل بشه از درد جیغ می‌کشیدم بچم تقلا میکرد دنیا بیاد اما نمیشد ضربان قلب بچم پایین اومد ولی اصلا براشون مهم نبود چون میگفتن بیمه ات قبول نیست باید پول بدی بعد بری اتاق عمل. وجدان نداشتن خدا خیرشون نده

اومده درد و دل نیومده ازتون بپرسه پول زایمان نداشتم بچه میاوردم یا نه؟یکم مراعات کنید دل نشکنید خواه ...

جات خالی بود واقعا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
منم میخواستم همینو بگم گفتم میریزن سرم ولی واقعا زایمان حداقل خرج بچست بچه بزرگ کردن همش خرجه  ...

دقیقاااا 

منو ک‌بدنیا آوردن حتی پول ترخصم نداشتن بدن فقط بخاطر منافع خودشون منو بدنیا آوردن 

میدونی الان چه حسرتایی تو دلمه.. البته ک دیگه مهم نیست توکلم به خداست♥️

عزیزم چرا وقتی پول نداشتید بچه دار شدید؟؟بخدااا خیلی برام عجیبه اینجا تاپیک میزنن سر هزینه بیمارستان ...

وقتی اول حامله شدم در اون حد بی پول نبودیم همون خدانشناس صاحب کار شوهرم مارو آواره شهر غریب کرد فقط دروغ گفت بهمون. گفت کار شرکتی هست خونه میدم بهتون حقوق هم سر موقع همش الکی بود 

پرسنل بیمارستان وظیفشونو انجام میدن 

بی وجدان نیستن قانون بیمارستانه بهشون توهین نکنید

به قول دوستان زایمان حداقل خرج برای ی بچه است حالا ان شاءالله سالم دنیا بیاد بقیه ی خرجارو هم ببینید

ازمادر وپدرتون قرض کنید

دخترقشنگم بهار