حثنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 عنوان دوستان توسترخوبه یامایکروفر؟ 209 بازدید | 41 پست میخام توش هم کیک وشیرینی هم پیتزاومرغ درست کنم به نظرتون کدوم بهتره چه مدلی وچه مارکی خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری 1402/01/28 | 02:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زاکی عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 2501 ببخشید استارتر میشه یکی لینک اپلود عکس رو بذاره برام هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 توستربهتره مایکروفراشعه داره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
dinabanou عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 5551 من توستر دارم اما برا کیک و شیرینی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه ، مایکروفر یا فر تو کار به نظرم بهتره البته خیلی اشعه مضر داره میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22243 من شنیدم ماکروفر یه سری امواج مضر داره برا بدن ولی خب ماکروفر از یه ابعادی بهتره 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22243 من توستر دارم اما برا کیک و شیرینی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه ، مایکروفر یا فر تو کار به نظرم بهتره من نمیخوام بگم توستر بهتره ولی من کیک و شیرینی با تسترم پختم عالی میشن 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
bihamta1 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2881 من از ماکروفر برای گرم کردن غذا و یخ زدایی اینا استفاده میکنم پیتزا هم خوب میشه..برای کیک و مرغ و این چیزا از فر استفاده میکنم بنظرم اینجوری مکمل هم هستن خوبه
dinabanou عضویت: 1399/12/25 تعداد پست: 5551 من نمیخوام بگم توستر بهتره ولی من کیک و شیرینی با تسترم پختم عالی میشن چقدر خوب ، راستش من توستر دارم برا مرغ و اینا ازش راضی ام اما چون واسه کیک و شیرینی استفاده نکردم زیاد در جریان نیستم میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺
حثنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 ببخشید استارتر میشه یکی لینک اپلود عکس رو بذاره برام بزارن اشکال نداره خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
حثنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 توستربهتره مایکروفراشعه داره اشعش مضره برای چی مثلا خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
bihamta1 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2881 بنظر من فر برای همه اینا که گفتی اوکی تر..نمیدونم چرا از تستر راحت نیستم
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22243 من از ماکروفر برای گرم کردن غذا و یخ زدایی اینا استفاده میکنم پیتزا هم خوب میشه..برای کیک و مرغ و ای ... دقیقا ماکروفر خوراک گرم کردن غذاست 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
حثنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 من توستر دارم اما برا کیک و شیرینی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه ، مایکروفر یا فر تو کار به نظرم بهتره ا ... وای من اولویت اولم شرینی وکیک هست که برای بچه هام درست میکنم واقعاخوب نمیشه خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری
حثنا مدیر استارتر عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 من توستر دارم اما برا کیک و شیرینی فکر نمیکنم خیلی خوب باشه ، مایکروفر یا فر تو کار به نظرم بهتره ا ... اشعش چه مضراتی داره خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری