2777
2789
بدرفتار و پرخاشگر نشده؟  یا منزوی و ترسو؟ بچه ها معمولا این دوتا واکنشو میدن بسته به شخصیتشون ...

ن هیچ کدوم فعلا، ولی نباید دیگه داد بزنم  خدا کمک کنه، آخه بی محلی هم کنم بغض میکنه میگه جوااابمو بده

ن بابا زدن ک اصلااااا، ولی وقتی یک بند نق و بهونه گیری و ناله من داد میزنم

اونوقت ساکت میشه بعدش؟

بچه من داد بزنم دوبرابر من داد میزنه😐دوسال ۸ ماهشه 

همین شده ک فقط میریزم تو خودم ، اتفاقا خیلی بهتر شده جدیدا ک تغییر رفتار دارم

ولی خب از پیله بودنش کم نشده😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شرایطم خیلی سخته ۴تابچه تواین زندگی هست که من تحمل مشکلات برام صفرشده درجا عصبانی میشم

از خدا میخوام به حق حضرت علی اول بهت سلامتی بده بعد زندگی اروم و حال دلتو خوب کنه انشالله..خدا اون بندشو ک خیلی دوس داره بیشتر توی سختی میزاره،با بچه هات خوب باش مطمعن باش خدا بهترینارو برات رقم میزنه..بچه ها فرشتن معصومن.هر تاثیری روشون بزاریم برای ایندشون هس.مث خمیری هستن ک داریم شکلشون میدیم.

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
از خدا میخوام به حق حضرت علی اول بهت سلامتی بده بعد زندگی اروم و حال دلتو خوب کنه انشالله..خدا اون ب ...

دلم شده سنگ ارامش ندارم توروخدا برام دعاکن

خدایا خودت کمک کن 
یعنی چ واکنشی میدی وقتی عصبیت میکنه؟

قبلا وقتی کنترلمو از دست میدادم دعواش میکردم داد میزدم 

ولی الان عادی باهاش حرف میزنم یا بغلش میکنم سرشو به چیز دیگه ای گرم میکنم یا ناچاراً به خواستش میرسونمش

بچه من از ۲۴ ساعت اکثرش یه چیزی میخاد یا بازی میخاد یا بهونع میاره شاید من نیم ساعت راحت بشینم😐

دلم شده سنگ ارامش ندارم توروخدا برام دعاکن

برات دعامیکنم.انشالله خدا بهترینهارو برات نصیب کنه به ارامش برسی و کنار بچه هات خوشبخت بشی.

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
شما چ واکنشی داری وقتی عصبی میشی از بچت

قربونت عزیزم، من مجردم 😅

اینو هم که گفتم، چون خودم قربانی رفتار خشن پدرم هستم، دلم نیومد به شما تذکر ندم. 

وگرنه خودم مجردم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم