ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی اروم میشم از دلش در میارم خودشم میدونه ناراحت نمیشت۳ سالشع
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره
وای نه توروخدا بچه هارو دعوانکنین فرشتن پاکن معصومن بی دفاعن..اگه بدونین بایه زدن یا داد زدنتون چقدر میترسن دل کوچیکشون چقدر به تپش میفته...فکرکنین خودتون مقابل ادمی وایسادین ک چن برابر ازتون بزرگتره و قوی تر ازش نمیترسین وقتی دادبزنه یا بزنتتون..منکه دلم نمیاد،باید ادم خیلی سنگ دل باشه و بی رحم ک بچه رو بزنه😢😭😭😭💔💔💔
در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!
به شدت تاثیر بدی توی اعصاب و روانش در بزرگسالی میزاره.
دودش به چشم خودتون میره گلم
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
چ خوب ک ناراحت نمیشه دختر من خیلی ناراحت میشه، منم هر روز داد میزنم بخاطر بهانه و نق الکی
از دلش دربیار اروم شدی بگو دوسش داری
من کلی ماچش میکنم یادش میره
کوردم من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره