2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی صد بار😄

ولی اروم میشم از دلش در میارم خودشم میدونه ناراحت نمیشت۳ سالشع

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

وای نه توروخدا بچه هارو دعوانکنین فرشتن پاکن معصومن بی دفاعن..اگه بدونین بایه زدن یا داد زدنتون چقدر میترسن دل کوچیکشون چقدر به تپش میفته...فکرکنین خودتون مقابل ادمی وایسادین ک چن برابر ازتون بزرگتره و قوی تر ازش نمیترسین وقتی دادبزنه یا بزنتتون..منکه دلم نمیاد،باید ادم خیلی سنگ دل باشه و بی رحم ک بچه رو بزنه😢😭😭😭💔💔💔

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

نه نباید دعوا کرد 

به شدت تاثیر بدی توی اعصاب و روانش در بزرگسالی میزاره. 

دودش به چشم خودتون میره گلم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

روزی صد بار😄 ولی اروم میشم از دلش در میارم خودشم میدونه ناراحت نمیشت۳ سالشع

چ خوب ک ناراحت نمیشه دختر من خیلی ناراحت میشه، منم هر روز داد میزنم  بخاطر بهانه و نق الکی

وای منم تقریبا هر روز دارم برا گریه و نق و بهانه گیری های الکیش سرش داد میزنم

بخدا خسته شدم از دست همشون دیگه اعصابم خراب شده دست خودم نیست بچه اخریم ۲سال ونیم مثل ادم غذانمیخوره همه چی رو کثیف میکنه یا بهانه الکی میارن 

خدایا خودت کمک کن 

من یمدت کلافه بودم از شیطونی و گیر دادناش خیلی دعواش میکردم واقعا تاثیر بدی داشت تو روحیه و رفتارش 

گذاشتم کنار ، خودم تحمل میکنم حرص میخورم از تو ولی خب چاره ای نیس چون داد و دعوا خیلی تاثیر بدی داشت روش

پسر من خیلی گیره خیلی😂🤕

چ خوب ک ناراحت نمیشه دختر من خیلی ناراحت میشه، منم هر روز داد میزنم  بخاطر بهانه و نق الکی

از دلش دربیار اروم شدی بگو دوسش داری

من کلی ماچش میکنم یادش میره

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

نه نباید دعوا کرد  به شدت تاثیر بدی توی اعصاب و روانش در بزرگسالی میزاره.  دودش به چشم خ ...

عزیزم با اینکه بخدا قسم خیلییییی برا دخترم همه جوره وقت میذارم ولی خیلیییی نق میزنه  منم داد میزنم یا سکوت میکنم ک در هر صورت می‌ترسه وگریه میکنه