2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای کل بدنتون استفاده کردین ؟هربار بعد حمام؟چون حساسم میپرسم عزیزم برای قسمت سینه ها هم استفا ...

آره مخصوصا به دست و پاهام خیلی میزدم چون پوست خشکی دارم

آره عزیزم اونجا هم استفاده میکردم

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم ببخشید میپرسم برای سینه هاتونم استفاده میکردین؟من چون حساسم میپذسم

من کل بدنمو میزدما از نوک پیشونی تا نوک پام هیچ مشکلی نداره گلم چون اتفاقا مخصوص نوزاده خیلی خوب درسش کردن فقط میگم ک کم بزن چون‌خیلی چرب میکنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
من کل بدنمو میزدما از نوک پیشونی تا نوک پام هیچ مشکلی نداره گلم چون اتفاقا مخصوص نوزاده خیلی خوب درس ...

عزیزم واقعا؟؟ینی خطری نداره برای پوست سینه هام بزنم؟ببخشید من وسواس دارم برای همینه نگرانم میپرسم

عزیزم واقعا؟؟ینی خطری نداره برای پوست سینه هام بزنم؟ببخشید من وسواس دارم برای همینه نگرانم میپرسم

ن عزیزم نگران نباش مشکلی پیش نمیاد 😉

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
آره مخصوصا به دست و پاهام خیلی میزدم چون پوست خشکی دارم آره عزیزم اونجا هم استفاده میکردم

عزیزم شرمنده چ مدت استفاده میکردین؟مشکلتون بعدش دیگ حل شد؟

میپرسم ک بدونم چندوقت بزنم

عزیزم شرمنده چ مدت استفاده میکردین؟مشکلتون بعدش دیگ حل شد؟ میپرسم ک بدونم چندوقت بزنم

عزیزم پوستتون خشکه؟اگر پوستتون خشکه لوسیون بدن بهتون پیشنهاد میدم بهتره

من حدودا یکماهی مصرف میکردم اما بعد لوسیون گرفتم و دیدم بهتر جواب میده

کاربری دست دونفره..من و دوستم