یکی از دوستام ازدواج کرده داشت بدام تعریف میکرد که رفته بوده باشگاه وخواسته براش پیدا شده بوده بعد میگفت به شوهرم که این موضوعو گفتم ،اصلا ناراحت نشد و سرسری حرفو عوضکردیگفت من توقع داشتم یه کم عصبانی شه بگه چرا حلقتو دست نکردیمیگفت لابد منو دوست نداره وفلان منم گفتم نمیدونم🤔 شما نظرتون چیه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شوهرمنم یه بار پیش اومد توی فروشگاه بودیم اون رفته بود خریدا روحساب کنه یه خانم و پسرش خواستگاری کردن ازم! ناراحت نشد براش تعریف کردم. خندیدیم باهم. ربطی به دوست داشتن نداره بنظرم.
منم شوهر داشتم خونمون همه جمع شدیم آخه برا خواهرم خاستگار اومد بچمم بغلم نبود دادمش آبجیم نگه داره من چای دم کنم خواهر کوچیکه منم ما ۵ تا خواهریم یهو مادر پسره گفت پسرم ازاون دخترتون خوشش اومده به من اشاره کرد شوهرم یهو گفت پسرتون خیلی گوه خورده رفت از یقش گرفت گفت خوش اومدی بی ناموس حالا هرچی جلوش میگیریم اصلا انگار نه انگار آروم نمیشد مامانم میخندید خل بود تا شب رفتیم خونه گفتم کارت زشت بود گفت نه بابا خوشت اومده چند هفته خونه مامانم نبرد اون خواهرم تا عقد نکردن شوهرش ندیدم خخخ