2777
2789
عنوان

مسافرت

81 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من باردارم چندروز دیگه وارد ماه هفت میشم..

میرم سه ماهه سوم...

حالا شاید این چهار پنج روز تعطیلات رو بخوایم بریم مسافرت..

از نظرتون مشکل ک نداره؟؟؟

واینکه شما باشین کجا میرین؟؟؟؟

شیراز..اصفهان..شمال..مشهد؟؟؟؟

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دکترت بپرس ما از کجا حال تو رو بدونیم؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
از نظر ما مهم نیست خانوم حامله نمیتونه بره سفر چون امکان آمبولی وجود داره بخصوص ماه 6 ب بعد 

ممنونم..

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
نمیدونم مشکل داره یا نه،از پزشکتون بپرسید بهتره  و من قطعا مشهد رو انتخاب میکردم

اره حتما باید برم پیش دکترم..دلم پر میزنه برا مشهد

تو سه ماهه سوم مسافرت خطر ناکه ، احتمال سقط هست ، بمونی خونه بهتره 

سقط؟؟؟؟

تو سه ماهه سوم باید تو شهر باشی و دکتر و بیمارستان دم دستت باشه ، نه اینکه بری وسط بیابون و شهرهای با امکانات پایین و ... زن حامله حال الانش با یک ساعت دیگه اش فرق داره ، ریسک بالایی میکنی بری مسافرت 

بله ، یادمه تو دوتا بارداریم ، دو تا دکترهام از ماه ۷ به بعد اجازه مسافرت بهم ندادن و نتونستم برم خو ...

ممنونم

تو سه ماهه سوم باید تو شهر باشی و دکتر و بیمارستان دم دستت باشه ، نه اینکه بری وسط بیابون و شهرهای ب ...

دکترم اجازه داد اما هنوز مشخص نیس برم یا نه..ممنون از نظرت عزیزم