2777
2789
عنوان

یبوست شدید

1065 بازدید | 42 پست

کسایی که یبوست شدید دارن یعنی تا آخر عمرشون خوب نمیشن فقط باید رعایت کنن تا دفع داشته باشن؟؟؟ 

نه ماهه یبوست شدم 

خوب نمیشم 🥲 مامانم هم خیلی اهمیت نمیده میگه سردی نخور همین 🥲 

نمیدونم چیکار کنم 

میترسم هیچ وقت خوب نشم همش وابسته به یه چیزی باشم برای دفع 

تو عمرم اینطوری نبودم 

میترسم سرطان بگیرم 

وایی من فقط ۲۱ سالمه🥲

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

وقتی انقدر طولانی شده حتما باید بری دکتر خودت ۲۱ سالته پاشو برو

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی انقدر طولانی شده حتما باید بری دکتر خودت ۲۱ سالته پاشو برو

من دکتر نمیتونم برم خب پول ندارم از خودم 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من شنیدم سردی خوبه که

ن بده 

الو انجیر کیوی پرتقال شیر گرم اینا خویه

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

تغییر رژیم غذایی

انار نخورید

کمپوت سیب نخورید

سبزیجات زیادمصرف کنیدبا غذاتون سالاد یا سبزی خوردن بخورید

روغن زیتون خوبه

گل محمدی بندازید توچای بخورید زیاده روی نکنید بیرون روی میگیرید

صبحها اب ولرم بخورید بعد راه برید قدم بزنید 

انجیر

مرباش

میوه اش هرطور باشه خوبه

الویا انجیر یا برگه قیصی بخرید بشورید شب بندارید تو اب گرم

تا صبح بمونه

صبح با ابش بخورید

خوب میشید

سی لاکس و قرص های دیگه هم زیادنخورید

روده هارو تنبل میکنه

دارو یا قرصی مصرف نمیکنی؟بعضی داروها مثل راکوتان یبوست شدید میدن

ن

ترس چرا الو خیس کن بخور انجیر خیس کن بخور سبزی بخور شیر گرم بخور میوه جز سیب و موز بخور کمپوت گلابی عالیه شکمت با روغن زیتون ماساژ بده تحرکم داشته باش خاک شیر عالیه از عطاری دیدی با همه اینها خوب نشدی برگ سنا بگیر اسهال میکنا

الو انجیر کیوی پرتقال شیر گرم اینا خویه

اره خوبن ولی اینا ملین هستن یعنی غذا رو نرم تر میکنن برای عبور وگرنه علت یبوست برطرف نمیشه

تغییر رژیم غذایی انار نخورید کمپوت سیب نخورید سبزیجات زیادمصرف کنیدبا غذاتون سالاد یا سبزی خوردن ...

میخوام ببینم ممکنه خوب شم؟ یا تا آخر عمرم این کارا رو بکنم ؟ اگه اینطوریه که زندگی گندی پیش رومه

اره خوبن ولی اینا ملین هستن یعنی غذا رو نرم تر میکنن برای عبور وگرنه علت یبوست برطرف نمیشه

ااا نمیدونستم 

خب بازم هر روز بخوری بی تاثیر نیس 

گل محمدی دم کن بخور 

فعلا همینا رو بخور تا دکتر بری وگرنه هیرویید میگیری

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
ترس چرا الو خیس کن بخور انجیر خیس کن بخور سبزی بخور شیر گرم بخور میوه جز سیب و موز بخور کمپوت گلابی ...

اینا درمانم نمیکنن این کارا فقط تا وقتی انجام بدی خوبه ترکش کنی دوباره یبوست میگیری

من دکتر نمیتونم برم خب پول ندارم از خودم 

خوب باید بری 

به مامانت بگو که انقدر طول کشیده یا بگو پولشو بدن خودت بری 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤