2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 42 پست
من ب شما قول میدم عالی میشی ولی هی برنج خواهشا نخورین تو وعده غذایی تون غذای آبکی استفاده کنین و سبز ...

تا آخر عمرم که نباید این کارا رو کنم مگه نه ؟ چند وقت ممکنه زمان ببره که خوب بشم؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خیلیا جواب گرفتن ولی فکر نکن 2.3 روزه جواب میگیری همیشه کلا استفاده کن بجز ایام پریودی که خونریز ...

پس دائمیه ...

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

راهی بلد نیستید آنلاین با یه دکتر صحبت کنم؟

شما یبوست شدید و طولانی مدت داشتید؟؟ خوب شدید؟؟؟  یا باید دائم رعایت کنید و این چیزا رو بخورید ...

ببین من کیست داشتم فشار میورد ب روده هام باعث این شده بود.

شما اگه کیست نداری . باید ببینی تنبلی رودس  یاعلتش چیه. بعد ریشه ای درمانش کنی اینا درمان موقته

اگه درمان همیشگی میخوای برو طب سنتی حاذق برات حلش میکنه دو ماه داروهاشو بخور خودت متوجه میشی

اگه تهرانی جایی ک خودم میرم رو بهت بگم

لطفا لایک نکنید ممنون.
تا آخر عمرم که نباید این کارا رو کنم مگه نه ؟ چند وقت ممکنه زمان ببره که خوب بشم؟

یبوست اصلا برای بدن سمه درست وقتی بدنتون بهتون علامت میده باید رعایت کنین خوردن فیبر سیزی میوه باید باهاتون باشه دوست خوبم نه حالا حتی پیرم شدین دست کم شما تو هفته 2 بار شیر میخورین اون گرمش کن بخور

ببین من کیست داشتم فشار میورد ب روده هام باعث این شده بود. شما اگه کیست نداری . باید ببینی تنبلی رو ...

ممنونم 

فکر نکنم کیست داشته باشم چونکه پریودم که خیلی منظمه حالا نمیدونم بقیه علائماشو دارم یا نه

اینکارها سخته عب نداره صبح ناشتا یک لیوان آب گرم شب قبل خواب یک لیوان آب گرم اینکه سختی نداره

من خرما میخورم 

دمنوش با طبع گرم میخورم 

چه الان چه قبلا که سالم بودم صبح ناشتا باید آب ولرم بخورم اونم آب خالی نه دمنوشی چیزی

سبزی میخورم با غذا از وقتی این مشکلو دارم 

دیگه یه مدت شربت لاکسی ژل و اینا میخوردم خوب بود ولی نمی‌خواستم عادت کنم 

دیگه والا غذاهایی که دوستان میفرمایند بخور هر کدومو داشته باشیم میخورم 

بعد اینکه تحرکم ولی قبول دارم کمه ...

ممنونم  فکر نکنم کیست داشته باشم چونکه پریودم که خیلی منظمه حالا نمیدونم بقیه علائماشو دارم یا ...

چه بهتر پس نظر منو بخوای برو یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن ارزشش رو داره . دکترهای متخصص میان بهت ملین میدن که اونم بیشتر 2 هفته استفاده کنی ضرر داره .

لطفا لایک نکنید ممنون.
چه بهتر پس نظر منو بخوای برو یه دکتر طب سنتی خوب پیدا کن ارزشش رو داره . دکترهای متخصص میان بهت ملین ...

باشه ممنون 

بواسیرم هم خوب میشه یعنی؟؟ 

باشه ممنون  بواسیرم هم خوب میشه یعنی؟؟

حتما خوب میشه طب سنتی خوبیش اینه درمان داره ولی طولانی مدت خوب میشی . من پدرم قندش بالا بود هرکار میکرد با قرص و اینا مایین نمیومد از شهرستان رفتیم تهران عطاری بود دکتره سنتی خدا خیرش بده الان پدرم راه میره میگه باورم نمیشه این قند کنترل شد با 1دونه قرص دستسازش. 

شمام هرشهری هستی جای خوبی برو چون بعضی عطاریا میان مثلا فلوس میدن که مثل قرصای ملین هست موقته

اما دکتر سنتی میاد اصلاح طبع میکنه برات مشکلاتت رفع بشه

لطفا لایک نکنید ممنون.