دوستان خواهشا سرزنشم نکنید خودم خیلی پشیمونم من ده ساله که بودم خیلی با دختر عموم اینا رفت و امد داشتیم اونا چون وضع باباشون از اول خوب بود و همه چی براشون میخرید من حسودیم میشد یه سری که بچه بودم رفتم از داخل کشو یه گردنبند بدل و یه جعبه جای انگشتر که جنسش مرمر بود برداشتم برای خودم من سالهاست عذاب وجدان دارم روم نمیشه از زن عمو م و دختر عموم حلالیت بطلبم اگه هم بگم حالا هر چی از خانه شان گمشده باشه هم میگن حتما این برداشته نمیدونم الان هم وسایلاش کجان گمش کردم بچه بودم که بزارم سرجاش خیلی فکرمو مشغول کرده راه دیگ هم هست که حق الناس به گردنم نباشه
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️
سلام عزیزم، بهتر این هستش که از دفتر مرجعتون بپرسید ، اما جوابیکه خودم شنیدم این بوده که اگر این مساله رو مطرح کنید باعث ایجاد دعوا و فتنه میشه اینکارو انجام ندید ولی پول اون گردنبند و جعبه رو به قیمت روز محاسبه کنید و به نیت اونا رد مظالم بدید
زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
فک کنم چون ب سن تکلیف رسیده بودی باید حلالیت بطلبی ولی در کل عموت هم مثل پدرت میمونه میتونی بهش بگی وازش حلالیت بطلبی چونکه خودش صاحب پولشون هست
فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )