2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی کمک🙏🙏🙏😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 86 پست

منم این کارو کردم،متاسفانه.

به همون میزان مبلغی بردم خونشون،دور از چشمشون گذاشتم تو کمد.جوریکه تو چشم نباشه اما راحت پیدا کنن.

فکر دیگه ای به ذهنم نرسید

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیگم .من میگم یه پنجاه یا صد هزاری بزارم یه جایی از خانه شان

فک کنم رد مظالم باید بدی عزیزم.سرچ کن گلم

اون شماره ای که صفحه اول دوستمون دادو زنگ بزن

من سالها قبل زدم به چراغ یه ماشین که پارک بود و فرار کردم ازترسم 😶😶خاک تو سرم

بعدش گفتن  ردمظالم بده 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

فقط يه چیزی برام سوالا خيليا میگن اشکال نداره یا پول جاش رد کن بره و رد مظالم ولی خود من به شخصه کسی ...

یعنی ی بچه ده ساله ی چیزی که بی ارزش هم بوده...طلا و اینا نبوده برداشته باید بره شرف خودشو پیش زن عموش(جاری مادر🤐)پرپر کنه تا بخشیده بشه؟؟؟؟؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
منم این کارو کردم،متاسفانه. به همون میزان مبلغی بردم خونشون،دور از چشمشون گذاشتم تو کمد.جوریکه تو چ ...

عزیزم منو میشناسی؟ 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بچه ها معمولا در يه سني اينكار رو ميكنند دختراي خواهر شوهرم كه فوق العاده هم با تربيتهستند و مامان و بابا خيلي با فرهنگ. يه مدت مي اومدند خونه ي من يه وسايل هايي رو كه براي كودكان جالبه بر ميداشتند منم متوجه بودم ولي به روشون نياوردم و حتي به همسرم هم نگفتم و پسر ميتاجرمون هم همينطور! ديروز ديدم پسر نه سالم كه رفته بود خونه ي مامانم  ١٠-١٥ تا گردو انداخته بود كيفش! تعجب كردم به مامانم گفتم شما دادي! گفت نه! ازش پرسيدم گفت اخه ماما گردومون تموم شده بود. 

هروقت خونه عموت مهمونی شد وشلوغی شد وسایلی رو که برداشتی رو ببر مثلا بزار داخل کابینت یا کمدی،،تو کاغذ بنویس منو حلال کن وقتی بچه بودم از روی نادانی برداشته بودم دیگه هیچ چیز دیگه برنداشتم،،بعد مدتی پیدا میکنن وحلالت میکنن،،بادست خط خودتت هم ننویس

یعنی ی بچه ده ساله ی چیزی که بی ارزش هم بوده...طلا و اینا نبوده برداشته باید بره شرف خودشو پیش زن عم ...

گاهی یه بچه ميتونه قتل هم کنه این دلیل نیس بعدم من این دختر نگفتم ایشون برحسب شرایط باید ببینه چیکار کنه فقط سوال بود حق الناس ک خدا گفته هیچ وقت نمیبخشه جز خود بنده ببخشه چجوری بعضیا میگن بااين کار اون کار بخشیده میشه 

ببین ی پیشنهار.با خط عمومی بزنگ بهشون اعتراف کن  ولی معرفی نکن خودتو

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره جیگر،مگه میشه یادم بری؟پیامتو پاک نکردم.هروقت دلم میگیره میرم میخونمشون💕😊

ای فدای تو... لطف داری 

پسر گلت خوبه.

اینایی ک میگن گناه نکردی و بچه بودی  اصلا حرف منطقی نیست بهشون نگو چون ضررش بیشتر از منفعتشه اما ب اندازه ارزش اوت وسایل ب فقیر کمک کن فکر کنم بهش میگن رد مظالم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
خداروشکر.خوبه.به خوبیه شما

قربونت برم الهی همیشه خوب باشین