2777
2789
عنوان

مرغ عشق🐦🐦🐦😍😍😍

412 بازدید | 27 پست

خیلی خوبن باهم جفتن چندماه گرفتمشون ولی تخم نمیزارن بهشون جوانه گندم سیب  تخم مرغ و سیب زمینی ابپز با هویچ دادم ولی اثری نزاشت .

البته چند وقت پیش بهشون اینارو دادم دیدم اثری نداره دیگه فقط ارزن گذاشتم واسشون. 

یعنی کلا تخم نمیزارن ؟

چیکارکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی جفتن؟

بهشون تخم مرغ بده اب پز،حداقل هفته ای یه بار 

زرده تخم مرغ خام فقط سه روز روزی یه قطره تو دهنشون بده

لونه بذار

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
نر و ماده هستن؟ مولتی ویتامین هم بگیر براشون

اره جفتن

از پرنده فروشی پرسیدم گفت اونا زیاد خوب نیستن بعضیا تقلبین و تاریخ گذشته بیشتر حال پرنده رو بد میکنه همین خوراکی ها گفت از مولتی بهتره

مطمعنی نر و ماده ان؟؟بالغ بودنشون و اینکه لونه گذاشتی براشون تحریک بشن برا تخمگذاری و اینکه سیب زمینی ابپز نباید بدی من ۱۰تا مرغ عشق داشتم تخم مرغ ابپز برنج کته سفید..ارزن و تخم کتان و سبزی گشنیز و کاهو میخوردن البته پدر مادرشون بیشتر میخوردن

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
اره جفتن از پرنده فروشی پرسیدم گفت اونا زیاد خوب نیستن بعضیا تقلبین و تاریخ گذشته بیشتر حال پرنده ر ...

آها اخه تازگی برام هدیه اوردن خودشون پرورش دادن بهم گفتن مولتی ویتامین بهش بده زودتر تخم میذارن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
مطمئنی جفتن؟ بهشون تخم مرغ بده اب پز،حداقل هفته ای یه بار  زرده تخم مرغ خام فقط سه روز روزی ی ...

اره جفتن من پخته زرده سفیده میدم خام نشنیده بودم برعکس به‌ بوی تخم مرغ ویاردارم🤣🤣

مطمعنی نر و ماده ان؟؟بالغ بودنشون و اینکه لونه گذاشتی براشون تحریک بشن برا تخمگذاری و اینکه سیب زمین ...

اره برنج هم میدم سیب زمینی هم داخل کته بود خوردن لونه هم گذاشتم اره جفتن چند جا نشون دادم 

اره برنج هم میدم سیب زمینی هم داخل کته بود خوردن لونه هم گذاشتم اره جفتن چند جا نشون دادم 

مولتی ویتامینم بده هم جوجه هاشون بیشتر میشه هم نطفه هاشون قوی تر

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️