2777
2789
عنوان

مرغ عشق🐦🐦🐦😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 27 پست
اره جفتن من پخته زرده سفیده میدم خام نشنیده بودم برعکس به‌ بوی تخم مرغ ویاردارم🤣🤣

زرده خام هم تحریکشون میکنه هم بهت جوجه های رنگی خوشگل میده فقط سه روز روزی یه قطره زیاده روی نکنی 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
رفتارشون با هم چطوره؟ دقیق بگو

خیلی خوبن اخه یک جفت قبل این داشتم خیلی باهم دعوا میکردن مخصوصا ماده پرهای نرو کنده بود که گفتن ماده امادگی نداشته این مدلی بود .

ولی این جفتی که دارم خیلی مهربونن دائم بهم غذا میدن سر همو میخارونن نره هم روی چوب چپ و راست میره تندتند و میخونه بعد ماده سرشو میخارونه وقتی هم تاریک میشه خونه کنار هم وایمیستن همینایادم اومدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باش از همینایی که تو بسته زرد رنگیه با یک لیتر اب باید قاطی کرد؟ پودره ها؟

من قطره اییشو داشتم تو ابشون میریختنم یکی دو قطره پودرشو ندیدم

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
باش از همینایی که تو بسته زرد رنگیه با یک لیتر اب باید قاطی کرد؟ پودره ها؟

همه ش رو یه حا درست نکن چون روزانه باید تعویض بشه و خراب میشه یه لیتر زیاده

هر روز هم نده

یک یا دو روز در میون

اگه پودره نوک چاقو با آب اندازه نصف ظرف آبش مخلوط کن بذار بخوره اگر مایعه ۳_۴قطره ،بعد ۱۰ساعت ابشو عوض کن و آب تنها بذار

همه ش رو یه حا درست نکن چون روزانه باید تعویض بشه و خراب میشه یه لیتر زیاده هر روز هم نده یک یا دو ...

اها مرسی عزیزم 

خداکنه تخم بزارن انقدر جوجه هاشو دوست دارم 🥲

نه جفتن دستی نمیشن ولی خب تاحالا نگرفتمشون فقط یکبار که از قفس اومد بیرون ولی دستمو سوراخ کرد😕

آره یکم گاز میگیرن هر چی باهم مهربونن با بقیه وحشی طورن

آره یکم گاز میگیرن هر چی باهم مهربونن با بقیه وحشی طورن

مامانم یک جفت داره اونا تخم گذاشتن ولی نمیدونستیم جوجه هاش بعد بزرگ شدن باید جدابشن ۴ تا بودن بزرگ شدن خودش زده بود کشته بود بچه هاشو فقط یکشون انقدر وابسته مامانش بود جداش کردیم مرد🥲🥲