2777
2789

هااااایییی🖐️

دخترا من جدیدا وابسته گوشی شدم از طرفی هم امتحانام شروع شده باید خیلی جدی بخونم

شما تجربه وابستگی به گوشی داشتین تو تایم درس خوندن؟چیکار کردین؟

به ذهنم رسید که گوشی رو کلا خاموش کنم بردارم اما نمیتونم چون یه سری از نکات درس ها تو گوشی دارم و زیاد هستن نمیتونم تو یکی دو روز همشون رو بنویسم برای همین نمیتونم کامل بردارم گوشی رو،چیکار کنم؟

لطفاً راهنمایی کنید🧡🦋

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

برنامه detox رو نصب کن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکات رو تو برگه یادداشت کن

دتوکس نصب کن باهاش گوشیتو قفل کن

اگه سوالی داری باید بزنی گوگل یادداشت کن و بعد تموم شدن مطالعه ت سرچ بزن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چیه؟

یه برنامست که یه ساعت واردش میکنی گوشیت کامل قفل میشه و فقط یه بار حق تماس اضطراری بهت میده

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

نکات رو تو برگه یادداشت کن دتوکس نصب کن باهاش گوشیتو قفل کن اگه سوالی داری باید بزنی گوگل یادداشت ...

آره شروع کردم نکات رو تو دفتر بنویسم که دیگه نیازی به گوشی نداشته باشم اما چون خیلی زیاد هستن طول میکشن

مرسی عزیزم 🧡

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

یه برنامست که یه ساعت واردش میکنی گوشیت کامل قفل میشه و فقط یه بار حق تماس اضطراری بهت میده

یعنی فقط تو اون ساعتی که مشخص میکنی اصلا نمیتونی بری تو گوشی؟

یعنی فقط تو اون ساعتی که مشخص میکنی اصلا نمیتونی بری تو گوشی؟

اره دیگه مثلا سه ساعت واردش کن هرچی که درس میخوای بخونی وارد کن کامل قفل میشه

اره دیگه مثلا سه ساعت واردش کن هرچی که درس میخوای بخونی وارد کن کامل قفل میشه

آها مرسی عزیزم 🧡🦋