فاطمه13855 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1824 عنوان دوفاز بهتره یا روغن ارگان؟ 464 بازدید | 14 پست موهام وز و موخوره داره دوفاز خوبه یا روغن ارگان؟ 1402/01/26 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17890 سرم دوفاز عالیه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
مغرور_جذابم_من عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1460 دوفاز از موخوره جلوگیری میکنه درمان نیست روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓
raha__etemad عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 4826 روغن ارگان اویدرم درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)
فاطمه13855 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1824 دوفاز از موخوره جلوگیری میکنه درمان نیست وزی مو رو چی اوکیش میکنه؟
66mary75 عضویت: 1396/11/25 تعداد پست: 9188 سرم دوفاز عالیه میشه عکسشو بذاری انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
mamaniradin عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 727 منم همین سوال دارم الان دارم آسپرین دوفاز حاوی روغن آرگان میزنم بدکنیست...جاریم روغن آرگانمیزنه اونم راضیه
فاطمه13855 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1824 منم همین سوال دارم الان دارم آسپرین دوفاز حاوی روغن آرگان میزنم بدکنیست...جاریم روغن آرگانمیزنه ا ... منم دارم که هم روغن ارگان هم دوفاز ولی میخوام ببینم کدوماش بهتره برای وزی مو
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17890 ممنون بعد چه مارکیش خوبه؟ من دوفاز آدرا مدل آرگان داشتم عکسش نمیاد خودت تو نت بزن ببین قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17890 میشه عکسشو بذاری عکسش نمیاد سایت خرابه قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28011 منم همین سوال دارم الان دارم آسپرین دوفاز حاوی روغن آرگان میزنم بدکنیست...جاریم روغن آرگانمیزنه ا ... به نظرتون روغن آرگان خالص بزنم یا این ؟ از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
mamaniradin عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 727 به نظرتون روغن آرگان خالص بزنم یا این ؟ آرگان براق میکنه و تا حدی وز رو از بین میبره چرب هم نیست...آسپرین دو فاز بیشتر آب رسانی میکنه به نظرم
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28011 آرگان براق میکنه و تا حدی وز رو از بین میبره چرب هم نیست...آسپرین دو فاز بیشتر آب رسانی میکنه ب ... پس روغن خالص شو میخرمسایت یا پیجی دارین که خالص بفروشه و معتبر باشه ؟ از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻