2777
2789
عنوان

لاغری شکم

477 بازدید | 63 پست

سلام دوستای گلم من قدم 165وزن‌70چاق نیستم ولی شکم دارم و پهلو قبلا با هوازی و شکم  لاغر کردم به 62رسیدم رعایت نکردم برگشن بنظرتون با ورزشای شکم میشه فقط شکممو اب کنم

چجوری وزن کم کردی و به ۶۲ رسیدی؟یعنی پیاده روی کردی؟تو چه مدت زمان کم کردی؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی دوساعت ورزش هوازی و قدرتی با برنامه کاهش وزن بانوان در سی روز  کالری شماری دقیق

یعنی تو سی روز هشت کیلو؟افرررین

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

ن عزیزم اسم برنامشه من قبلا 74بودم‌به 62رسیدم 12کیلو کاهش طی دوماه و کلی کاهش سایز

آها مرسی

تا جایی که میدونم و تو باشگاه شنیدم میگن آب کردن شکم بیشتر از اونکه با ورزش انجام بشه با رژیم غذایی ...

اره عزیزم اما اون تایمی که هوازی قدرتی میزدم واقعا  کمرو باریک شد

فدات داخل گوگل پلی یا مایکت بزن وررزش و لاغری کلی برنامه خوب میاد

مرسی گلم