2777
2789
کار ب این خوبی دیگه مشکلش چیه پس...شوهر منم تو شرکت نیمه دولتی با بهترین مزایا داره کار میکنه،بخدا ب ...

قبلا دوران دانشجویی معتاد شده و باهاش حال کرده... خداروشکر که اوضاع همسرت خوبه ...عشق که بعد ازدواج خیلی کمرنگ میشه ولی همیشه به این فک کن که چقد دوستش داشتی و الان کنارشی یاد روزای اول بیافت زندگیتو نگه دار...طلاق بدترین ضربه به خودته

میفهمم عزیزدلم همسر منم دقیقا مثل همسر شماست، ولی خب همش تو خونه تو چرت و برای هرکاری خسته و کسل،سفر ...

والله من ک دیگه هیچیش رو نمیخوام،سری قبل بهش گفتم یا منو انتخاب کن یا این زهرماری رو،گفت تو رو اما ب درد عمش میخوره وقتی تو عمل میره طرف اون زهرماری،۱۴،۱۵ساله منو بازی داده با دروغاش دیگه بدجور از چشمم افتاده بدم میادحتی بهم دست بزنه دیگه،من ازش جدا نمیشم اما نیت دارم طلاق عاطفی بگیرم ازش دیگه نمیتونم تحمل کنم با احساساتم بازی کنه بسه هرچی خریت کردم تا حالا،دوره کمپ از ۲۱روز هست ب بالا هرچقدر خودت بخوای،تاحالا کمپ نرفته اما هزار دفعه گذاشته کنار،الانم میگم اعتیاد جسمی نداره بهش اما هرچند روز یک بار می‌ره طرفش مخصوصا تعطیل باشه صددرصد میره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبلا دوران دانشجویی معتاد شده و باهاش حال کرده... خداروشکر که اوضاع همسرت خوبه ...عشق که بعد ازدواج ...

اتفاقا هرچی ب اون روزا فک میکنم بیشتر بهم میریزم ک چطور گولم میزد و تمام مدت اعتیاد داشت،خاک بر سر من ک بخاطر بدبخت شدنم چقدر نذر و نیاز میکردم،چقدر بخاطرش با خانوادم بحث کردم،این زندگی تاوان اشتباهاتمه طلاق بگیرم کجا برم پیش خانواده ای ک بخاطر این تو روشون ایستادم😔

والله من ک دیگه هیچیش رو نمیخوام،سری قبل بهش گفتم یا منو انتخاب کن یا این زهرماری رو،گفت تو رو اما ب ...

عزیزم من خیلی پرس و جو کردم تنها راهش کمپ هستش همسرم خودش میگه فقط کمپ که خونش تصفیه میکنن و پاکسازی میشن...اگر محیط زندگیتون هم عوض کنید تاثیر میزاره...من خیلی وقته طلاق عاطفی کردم چون اصلا حسی ندارم..من ازدواجم سنتی بود به ظاهرش اصلااا نمیاد که معتاده...ولی ۶ سال فقط گول خوردم کاش خانوادش سنگش به سینه نمیزدن با خانوادش بخاطر دورغاشون قطع رابطه کردم...حالا من برعکس شما ازدواج سنتی مامان اصلااا نمیزاره طلاق بگیرم، تو فقط بفکر خودت باش این مردها همینی که هستن کارشون نمیشه کرد 

عزیزم من خیلی پرس و جو کردم تنها راهش کمپ هستش همسرم خودش میگه فقط کمپ که خونش تصفیه میکنن و پاکسازی ...

این چون کسی خبر نداره و نمی‌خواد کسی بفهمه کمپ نمیره از طرفی هم سابقه سکته مغزی داره و دارو مصرف می‌کنه کمپ قبولش نمیکنه،با راهنمای کلاسش صحبت کردم چند ماه پیش گفت بذار تو خونه ترک کنه ممکنه تو کمپ بلایی سرش بیاد اما بعدش بگو کلاسارو حتما بیاد،ک متاسفانه نرفت و هنوزم تفریحی می‌ره طرفش،پس تو ک طلاق عاطفی گرفتی دیگه چرا بفکرشی و میخوای ترکش بدی؟

این چون کسی خبر نداره و نمی‌خواد کسی بفهمه کمپ نمیره از طرفی هم سابقه سکته مغزی داره و دارو مصرف می‌ ...

اینا آره همینو بهانه کردن که کسی نمیخاد بفهمه کمپ نمیرن و ترک نمیکنن...برام مهم نیست ولی میگم شاید ترک کنه احساسم و احساسش بهم برگرده...ولی وقتی یه شب هم کنار هم نمیخابیم، منم آدمم به احساس و عاطفه نیاز دارم ولی کو گوش شنوا...اینکه هم خونه بودن با یه آدم معتاد سخته شلخته و بی نظم و دقت و بی غیرت

اینا آره همینو بهانه کردن که کسی نمیخاد بفهمه کمپ نمیرن و ترک نمیکنن...برام مهم نیست ولی میگم شاید ت ...

کاشکی یکم آدم بودن و میفهمیدن با این کارشون چ بلایی دارن سر روح و روان ما میارن،من ک دیگه ازش دست شستم دنبال ی فرصتم با مدرک باهاش دعوای حسابی کنم و برای همیشه بذارمش کنار،اگرم باز فرصت خواست بهش میگم هروقت تا یکسال حداقل آدم شدی و دیدم دیگه نرفتی طرفش اونوقت همه چی دوباره برمیگرده رو روال وگرنه برای همیشه طلاق عاطفی میگیرم ازش

کاشکی یکم آدم بودن و میفهمیدن با این کارشون چ بلایی دارن سر روح و روان ما میارن،من ک دیگه ازش دست شس ...

از لحاظ جنسی مشکل نداره؟ شوهر من خیلی دیر به دیر ...اصلا من نرم سمتش اون نمیاد، یه بارم رو تخت دونفره نخابیده

از لحاظ جنسی مشکل نداره؟ شوهر من خیلی دیر به دیر ...اصلا من نرم سمتش اون نمیاد، یه بارم رو تخت دونفر ...

چرا دیگه متادون بشدت نیاز جنسی رو میاره پایین،اما این برا اینکه منو خر کنه همون شب قرص ویاگرا میخوره و میاد طرفم،در طول هفته هم کلی نمایش میاد ک مثلاً من تحت فشارم و این حرفا،اینم جای خوابش رو جدا کرده چون وقتی نعشه ست تابلو میشه تو خواب

چرا دیگه متادون بشدت نیاز جنسی رو میاره پایین،اما این برا اینکه منو خر کنه همون شب قرص ویاگرا میخوره ...

اینا با این موضوع خودشون دارن حال میکنن...تو خاب چه طوریه؟؟ شوهر من تعریق زیاد داره، یهو میپره، تنگی نفس گاهی...از اول ازدواج بخاطر همین خابشو جدا کرده...من که دیگه اصلا دوستش ندارم، همش خودش هم فشار بی اندازه خانوادش...یعنی فقط دارم تحمل میکنم با ورزش حال خودم رو خوب میکنم سعی میکنم زیاد نبینمش...آدم یه سفر و تفریح با اینا نداره

اینا با این موضوع خودشون دارن حال میکنن...تو خاب چه طوریه؟؟ شوهر من تعریق زیاد داره، یهو میپره، تنگی ...

غیر عادی می‌خوابه دیگه،ی دفعه میبینی موبایل تو دست ی ساعته خواب رفته،یا درحال خاروندن سرش خوابش برده و همونجور مونده،واقعا خیلی حس بدیه بعداز اون همه عشق و علاقه الان جوری شدم که فقط میخوام ازش دور باشم

غیر عادی می‌خوابه دیگه،ی دفعه میبینی موبایل تو دست ی ساعته خواب رفته،یا درحال خاروندن سرش خوابش برده ...

ای واای عین همسر من...چقدم رشته وقتی خونه آشنایی بری اینجور یهو خاب میرن...منم واقعا ازش زده شدم از اینهمه سردی که داره...یک ذره احساس و عاطفه ندارن امشب میگم بچه تب داره یهو گیچ شد یه بار من جمع کردم رفتم انگار نه انگار ...با نعشگی حال میکنه

من باز میگم کاااش خودم خاسته بودم نه با این همه دروغ بیاد خواستگاری سنتی...خانواده منم چون خودشون اینوخاستن هرچی من بگم باز طرفشو میگیرن...بدبختی ما انتخاب ما نیست سرنوشت اینجوریه ، اگه خانوادت میخاستن بازم همین مشکلات منو داشتی فرقی نمیکنه ...چه ازدواج عاشقانه چه سنتی همین فلاکت باری رو داره، مردها ایرانی خیلی از خودراضی ان فقطبفکر حال خودشونن

دوستان برادر شوهر منم دقیقا مو به مو همین توصیفاتی رو که کردین شامل حالش میشه ، به نظرتون متادون مصرف میکنه؟

مثلا اومده بود خونه ما وایساده بود یهو چرت زد فکر کنید ایستاده خواب رفت

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......