بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر من متادون مصرف میکنه بهترین راه حلش فقط کلینیک بستری شن چون با یه دارو دیگه بخان ترک کنند به ا ...
مهم بعد از ترکه،الان شوهر من هیچ وابستگی جسمی بهشون نداره اما از لحاظ ذهنی و فکری نمیتونه ۱۰روز تحمل کنه،شوهرت از اول ب قرص متادون اعتیاد داشت یا چیز دیگه ای؟
مطمئنم عزیزم متادون مصرف میکنه پیگیر ترک هستم ولی با یه بچه کوچک تو شهر غریب موندم چکار کنم
انشاءالله ب حق این ماه مبارک و این وقت اذان خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه همسرای مارو هم...ببرش کمپی جایی اما کلاسهای بعد از ترک خیلی مهمه ک متاسفانه شوهر من جدی نمیگیره
مهم بعد از ترکه،الان شوهر من هیچ وابستگی جسمی بهشون نداره اما از لحاظ ذهنی و فکری نمیتونه ۱۰روز تحمل ...
اره خودش هم میگه ذهنی...حالا که گذاشته کنار بیشتر مسافرت برید یا شهرتون رو عوض کنید بنظرم باید محیطش تغییر کنه...شوهر من قبلاً شیره تریاک مصرف میکرده بعدش متادون نزدیک ۱۵ ساله...ولی من بعد ۵ سال بعد ازدواج یک ساله متوجه شدم