2777
2789
انشاءالله ب حق این ماه مبارک و این وقت اذان خدا خودش همه رو به راه راست هدایت کنه همسرای مارو هم...ب ...

مردها خیلی سهل انگارن ...انگار با این موضوع حال میکنن...حالا قبل و بعد ترکش تغییر رفتار داره؟

مردها خیلی سهل انگارن ...انگار با این موضوع حال میکنن...حالا قبل و بعد ترکش تغییر رفتار داره؟

اون موقع ها ک قرص ترامادول میخورد من اصلا متوجه نمیشدم،از مخفی کاری اش میفهمیدم،اما الان خو متادون و ب۲روی روابط جنسی خیلی تاثیر میذاره از این لحاظ آره تغییر کرده،اما این ک میگی ی چیزی رو باید صدبار بهش بگی فقط وقتی ب اصطلاح نعشه هست اینطوریه ب شدتم کاری و مهربون میشه،اما کلا چ قبل از ترک و بعد از ترک از جمع فراریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره خودش هم میگه ذهنی...حالا که گذاشته کنار بیشتر مسافرت برید یا شهرتون رو عوض کنید بنظرم باید محیطش ...

چرا آنقدر دیر متوجه شدی؟تریاک ک خیلی تابلوئه

من متاسفانه توی ماه عسل متوجه شدم ...💔

آها میگی متادون ۱۵ساله مصرف میکنه؟قرص یا شربت؟

تریاک نبوده ، متادونه اونم تو یه پیام دیده بودم که میخام ترک کنم و فلان...رابطه جنسی که ماهی یه بارم ایا بشه یا نه...شوهر من با هیچکس ارتباط نداره، من خودم یه آدم اجتماعی با این وضعیت اون خونه نشین و افسرده شدم...همش توچرته و خسته

تریاک نبوده ، متادونه اونم تو یه پیام دیده بودم که میخام ترک کنم و فلان...رابطه جنسی که ماهی یه بارم ...

امیدوارم که بذاره کنار و کنار هم خوشبخت بشین،من هر سال ماه رمضون ب خدا میگم یعنی میشه سال دیگه این موقع از ته دل خوش باشم💔😔

انشالله به امید خدا 🙏 شوهر شما هم همش تو چرته؟

شوهر من بهش اعتیاد جسمی نداره خدارو شکر فقط ذهنی،هفته ای ی بار ده روز ی بار می‌ره طرفش،اون روزی که میخوره آره،همش چرت میزنه و قیافشم تابلو میشه اما فک می‌کنه من خرم و نمیفهمم

شوهر من بهش اعتیاد جسمی نداره خدارو شکر فقط ذهنی،هفته ای ی بار ده روز ی بار می‌ره طرفش،اون روزی که م ...

شوهر من همش تو چرته مجبورم گاهی با بچه برم بیرون که بخوابه مثلا خستگیش بره ملی بازم همش تو چرت یعنی ول کنم صبح تا شب میخابه، ولی خودش بیرون مشغوله صبح تا شب مثلا سرکار معلوم نیست بیرون چقد تو چرته...شبا تا ۴ صبح بیداره صبحها ۶ و ۷ هم باید بره سرکار...واقعا این ۷ سال تو شهر. غریب با بچه کوچک خیلی بهم سخت گذشته...والا مادرمم‌ آدمی نیست که برم پیشش

شوهر من همش تو چرته مجبورم گاهی با بچه برم بیرون که بخوابه مثلا خستگیش بره ملی بازم همش تو چرت یعنی ...

درکت میکنم عزیزم دقیقا مثل منی،تازه من خیر سرم با عشق انتخابش کردم از همه چیم زدم تا بهش رسیدم اینم شد نتیجش،روی برگشتم ندارم یعنی برگردم مادرم دق میکنه از غصه چون دوتا خواهر دیگمم طلاق گرفتن،کارش چیه شوهرت؟

درکت میکنم عزیزم دقیقا مثل منی،تازه من خیر سرم با عشق انتخابش کردم از همه چیم زدم تا بهش رسیدم اینم ...

کارش حسابداری...ولی خب شما فکر میکنی طلاق خوبه؟ نه اصلاا ..چون همه مردها مشکل دارن حداقل به اخلاق و زندگی اینا عادت کردیم...یا معتادن یا زن بازن یا خسیس...مرد نرمال اصلا وجود نداره

کارش حسابداری...ولی خب شما فکر میکنی طلاق خوبه؟ نه اصلاا ..چون همه مردها مشکل دارن حداقل به اخلاق و ...

کار ب این خوبی دیگه مشکلش چیه پس...شوهر منم تو شرکت نیمه دولتی با بهترین مزایا داره کار میکنه،بخدا ب چشم میبینم همه حسرت زندگیش رو میخورن اما سر عقل نمیاد،همه چیش خوبه بخدا،اخلاقی،احساسی،دست و دل بازی،وفاداری،اما از چشم من دیگه افتاده احساس میکنم دیگه دوسش ندارم برام خنده داره ی روزی دیوونه و مجنون این بودم انقد ک با این کارش اذیتم کرده

کار ب این خوبی دیگه مشکلش چیه پس...شوهر منم تو شرکت نیمه دولتی با بهترین مزایا داره کار میکنه،بخدا ب ...

میفهمم عزیزدلم همسر منم دقیقا مثل همسر شماست، ولی خب همش تو خونه تو چرت و برای هرکاری خسته و کسل،سفر خارجی هم که نمیتونه بره در واقع آدم تفریحی باهاش نداره...من خودم سعی میکنم با ورزش و پیاده روی روحیه ام خوب نگه دارم و کمتر تو دیدم باشه...باید خودت به خودت توجه کنی وگرنه همه مردها مشکل دارن...می‌دونم خیلی سخته کنار اومدن با این موضوع ولی انگار اونا با این موضوع حال میکنن و با بی احساسیشون نمیشه کنار اومد

کار ب این خوبی دیگه مشکلش چیه پس...شوهر منم تو شرکت نیمه دولتی با بهترین مزایا داره کار میکنه،بخدا ب ...

خوب همسرت که خیلی خوبه...زندگی بقیه رو ببین دارن میجنگن...آره واقعا حیف این مردها که با این مواد خودشون رو نابود کردن...همسرت کمپ رفته؟ دنبال کمپ خیلی خوبم چند روزه اس؟