2777
2789
عنوان

سوال در مورد شیر خشک تو روخدا کمک

918 بازدید | 25 پست

سلام من پسرم ۲ ماهو ۱۶ روزشه 

ماه اول نان بهش دادم ولی بالا میاورد بردم دکتر گفت اپتامیل بده 

یک ماه اپتامیل دادم ولی همش بابد مقعدشو با روغن تحریک میکردم 

الان دکتر گفته ببلاک کامفورت بده یا گیگوز ولی ببلاک بدی بهتره ۴ روزه میدم ولی میترسم وزن نگیره میشه تجربتونو بگید

شیر خشک و انقد باید مارک ها رو امتحان کنی تا یکیش،ب بچه بسازه 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه میگن زیاد امتحان کنی دیگه شیر نمیخوره میترسم

من دخترم از،۱۹ روزگی،دکتر گفت شیر خودمو ندم دیگ،ب،هیچ عنوان 

چون رفلاکس و کولیک داشت ب شدت بی قرار بود شبا تا صبح تو ماشین مبچرخیدم تا بخوابه شیر خشکم،نمیخورد انقد مارک مختلف امتحان کردم تا یکی،بهش،بسازه 

ی،مارک یوبس میشد،ی مارک بالا میاورد  جوش میزد اصلا عالمی داشتم من بااین بچه

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
من دخترم از،۱۹ روزگی،دکتر گفت شیر خودمو ندم دیگ،ب،هیچ عنوان  چون رفلاکس و کولیک داشت ب شدت بی ...

این شیر خشک از وقتی میخوره خیلی ببخشید همش باد معده میده خیلی بد بود و رنگ مدفوع تیره شده بعد از دو روز کار کرد شکمش ولی دیگه سفت نبود ینی بهش نساخته؟

من همه شیرخشک هارو امتحان کردم اوایل خیلی سخت بود یا نمی‌خورد یا پس میداد یا دل درد میشد هم رفلاکس داشت هم کولیک

شیرخشک تروویتال و بیومیل خوب بود براش ن یبوست شد ن دل درد الانم بیومیل میدم.شما هم باید انقد امتحان کنی تا ببینی چی بهش میسازه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
من دخترم از،۱۹ روزگی،دکتر گفت شیر خودمو ندم دیگ،ب،هیچ عنوان  چون رفلاکس و کولیک داشت ب شدت بی ...

چه دکتر خوبی بوده پسر منم کولیک داشت ولی نگفت شیر خودتو نده گفت چیزای نفاخ نخور و من دوسال عذاب کشیدم از دادن شیر خودم کاش شیر خشک میدادم 

این شیر خشک از وقتی میخوره خیلی ببخشید همش باد معده میده خیلی بد بود و رنگ مدفوع تیره شده بعد از دو ...

خوب شکمش ک کار کرده 

باد معده مشکلب نداره بو و رنگشم بد نبوده 

فعلا بهش بده اگر دیدی علائمی داشت ک قابل کنترل نبود عوضش کن

مثلاااا یبوست شدید 

بالااوردن 

حساسیت داشتن ب اون برند شیر خشک

ولی،برای شما فعلا طبیعی بده بخوره بچه

من همه شیرخشک هارو امتحان کردم اوایل خیلی سخت بود یا نمی‌خورد یا پس میداد یا دل درد میشد هم رفلاکس د ...

شما اینقدر عوض کردی بعد بچه شیرو میگرفت؟اخه میگن زیاد عوض کنی دیگه بچه شیر خشکو نمیخوره

چه دکتر خوبی بوده پسر منم کولیک داشت ولی نگفت شیر خودتو نده گفت چیزای نفاخ نخور و من دوسال عذاب کشید ...

ن من،ندادم ولی،واقعا سخت بود از،بیخوابی،ها چند بار از،حال رفتم 

دست تنها ام بودم کمکی نداشتم عذاب،بزرگی بود برام

چه دکتر خوبی بوده پسر منم کولیک داشت ولی نگفت شیر خودتو نده گفت چیزای نفاخ نخور و من دوسال عذاب کشید ...

دم اذان صبح خدا بیامرزی میخواست

دوست همسرم بود دکترش،

بعدها شنیدم جلو در بیمارستان ترور کردن بنده خدا رو  نظامی هم،بود اخه