2777
2789
عنوان

سوال در مورد شیر خشک تو روخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 25 پست
اخه همه میگن رژیمیه من بچم الان ۱۸ روزه یک گرم هم وزن نگرفته

انقد رو وزن بچه حساس،نباش 

ببین اگر سیر میشه اگر مشکلی،براش،پیش نمیاد ک اذیت بشه بهش بده

ببین توی اروپا فقط،میگن بچه سالم باشه و مشکلی،براش،پیش،نیاد اما ایران فقط،دنبال چاق،شدن بچه هامون هستیم 

میدونم مادری،حساسی دلنگرانی ولی تا زمانی،ک بچه ات اذیت نیس بده بهش

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
این شیر خشک از وقتی میخوره خیلی ببخشید همش باد معده میده خیلی بد بود و رنگ مدفوع تیره شده بعد از دو ...

ببلاک کامفورت خیلی خوبه اگه بهش بسازه 

پسر دوستم مورد ماشالاه خیلی تپله

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچم ۵ ماهه از روز اول خودم رفتم سوپرامیل گرفتم خدا رو شکر خیلی خوبه ن دل درد داره ن یبوست ن بالا میاره هم شیرخشک چربیه اصلا هم عوض نکردم

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
انقد رو وزن بچه حساس،نباش  ببین اگر سیر میشه اگر مشکلی،براش،پیش نمیاد ک اذیت بشه بهش بده ببین ...

حرفتو کامل قبول دارم ولی امان از وقتی یه بچه همسن تو فامیل نزدیکت باشه اینقدر مقایسه میشه که روان ادم بهم میریزه اون شیر مادر میخوره و تپله چرا این شیر خشکیه و لاغر😑😑

شما اینقدر عوض کردی بعد بچه شیرو میگرفت؟اخه میگن زیاد عوض کنی دیگه بچه شیر خشکو نمیخوره

اره می‌گرفت دیگ گشنه میشد مجبور بود بگیره آخه فقط شیرخشک می‌خورد شیر خودم و نخورد از اول

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
حرفتو کامل قبول دارم ولی امان از وقتی یه بچه همسن تو فامیل نزدیکت باشه اینقدر مقایسه میشه که روان اد ...

ن توجه نکن عزیز 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792