2789
عنوان

خوابگاه😔

386 بازدید | 14 پست

تو خوابگاه من یکم زود میخوابم ۷ صبح هم چه کلاس داشته باشم چه نداشته باشم بیدار میشم غذا میپزم و اینا از اول اینجوری عادت کردم 

بعدش امروز بچه ها هیچی نداشتن حتی چند بار گفتم  بیایین بریم بیرون دیدم میلی ندارن چیزی گفتم  بعد من پا شدم خودم ماکارونی درس کردم  گفتم بچه ها چند روز غذا پختن امروزم با من 

قبل شام  چون ما یه نفرمون موقعی ک خرید میکنیم کارت میکشیم  گفتم بچه ها گناهه پول هارو بزنیم حسابش گفتم من یادم نیس هر کی چی خریده یه کاغذ بیارین بنویسیم 

من یادم نبود کلا یکی از دوستام برگشت گفت این مقدار بزن به کارتم  پیش خدا رو سیاه نشی   اون روز  کیک خرید برا دوستمون   منم گفتم واقعا یادم نبود و  واریز کردم 

حالا بعد حساب کتاب یه دوستمون برگشت گفت من اب معدنی  نخوردم اونیکی یه چی  واحترام گذاشتیم دیدم همه روشون بازه من چرا نگم  چرا از حقم دفاع کنم 

منم گفتم والا اگه اینجوریه  اونروز  پیتزا خریده بودین گفتم من یدونه هم نخوردم 

الان من نمیدونم کار خدا بود از خواب بیدار شدم  شنیدم پشت سر من حرف میزنن که چرا اون حرفو زدم حالا خودشون هم گفتن من فلان زهرمارو نخوردم فقط من نگفته بودم که اینقد ناراحت شدن  

اینم بگم میخورن میریزن زمین من جمع میکنم 

غذا فریز از خونه میارم میگم همگی با هم بخوریم 

همه چی میکنم ولی دستم نمک نداره  

منم پا شدم پولو زدم حساب دوستم قشنگ  فیش هم نشون دادم 

نمیدونم چرا اینجوری شدن قبلا هم دوست بودیم ولی یه دوستمون افریطه بازی در میاره باعث شده بین همه به هم بخوره 

این اکانت در دست ۲ تا دختر خاله میباشد 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما خوابگاه بودیم هر کسی اگه غذا میاورد، خودش می‌خورد.اگه سفارش می‌دادیم همون لحظه پولو واریز می‌کردیم.به نظرم غذات رو خودت بخور و زیاد به خاله زنک بازی های اطرافیانت اهمیت نده.شریک چیزی نشو باهاشون

شما کارای خودتو بکن، غذا واسه خودت بپز به اونا چیکار داری شما چرا کارای اونارو انجام بدی وقتی خودشون دست دارن میتونن کاراشون رو بکنن... بیرون هم رفتین شما واسه خودت حساب کن 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤

سلام گلم بنده بعنوان کسی که چهار سال خوابگاه بودم و دقیقا انگار داشتی شرایط خودم رو میگفتی بهت نصیحت میکنم که با هیشکی شریک نشو مگه یه نفر که مطمئن باشی ازش 

غذات جدا باشه 

برای تمیز کاری هم تو همیشه سمت خودت تخت خودت وسایلت مرتب باشه ظرفات شسته و جمع و جور باشن 

جارو هم نوبتی 

نذار هیچکس هم واست کاری انجام بده که منت بذاره 

راستی اگر روغنی ربی چیزی نداشتی هیچ وقت هم از کسی قرص نگیر حتی نمک 

همه رو بخر چون نیازت هستن همیشه اگر یکی دو روز بود عیب نداشت 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

یه مدت کار نکن مگ کلفتشونی کارای شخصی خودتو بکن بعد بهشون بگو اینجوری نمشه همه باید نوبتب کار کنن

بعدم بگو همه باید دنگ خودشونو بپردازن ناراحتم شدن از بی شخصیتیشونه مگ تو باباشونی ک خرجشونو بدی والا

تو این دوره زمونه ادم پول نداره شکم خودشو سیر کنه بعد بخاد پول دوستاشم بده پشت سرشم ح بزنن😑

منم یه مدل دوست اینجوری داشتم دیدم نه به رو خودش نمیاره گفتم مگ بابای من دزدی میکنه ک این مفت خوری کنه از من ارتباطمو باهاش کم کردم

💖🕊

اتاقت رو عوض کن با انسان تعامل نداری اینجا 

الان من خواب بودم دو تا از این هم اتاقیام یخچال تشریف دارن شوفاژ رو تا آخر باز کرده بودن  منم خیلییی زود گرمم میشه    بخاطر گرمای زیاد از خواب بیدار شدم    منم در عوضش به مدت 20دقیقه پنجره رو باز گذاشتم اتاق سرد سرد شد  پنجره رو بستم    شوفاژ رو هم خاموش کردم 

سردته برو لباس گرم بپوش   تو این هوا وقته شوفاژ و سوسول بازی نیست

در ضمن زیاد حساسیت به خرج نده 

من بیشتر اوقات تنهایی میرم بیرون ،چون خرید میکنم و دوست ندارم کسی بدونه چی خریدم و چقدر خریدم بلاخره حسادت میکنن 

غذا هم درست نمی کنم اصلا    نهایتش کمک کنم یا فقط ظرف بشورم

💕

بعدشم   اون کارت کشیده  خودش باید از خودش دفاع کنه 

من حتی ی غذا هم با خودم نمیارم وقتی میام خوابگاه چون اینجا قانون جنگله    وقتی قاشق چنگالم رو قاپیدن !

با اینکه هم اتاقیام خوبن ولی من همیشه قبل خواب و موقع بیرون رفتن  کمدم رو قفل می کنم کلید رو هم میبرم  حتی شارژکنم رو بیرون نمیذارم 

💕