2789
عنوان

فرزند دوم

1 بازدید | 22 پست

بزرگترین دغدغه من اوردن فرزند دوم هست ک ب صلاح هست یا خیر

با همسرم مشکلات زیادی داریم

ماهی.دوبار بحث و جدل داریم نه در حد سنگین در حد بگو مگو و خارج از چارچوب بودن؛ عصبانیت و پرخاش و روان ناسالمی که از من ساخته

مزایایی که برای فرزند دوم دارم اینه که دوست دارم مادر شم مجدد و بخاطر فرزند اولم که همه دنیامه

اما از همسرم خیلی وحشت دارم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره اگه همه ی وقتتونیتونی براش بزاری واعصاب وروانت اوکیه بیار

به خدابچه هاگناه دارن🥲

قربانی دعوای پدرومادر

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
همسرم از اینی که هست بدتر نمیشه؟

شناختت از شوهرت چیه

اگه ولش کنی بدتر میشه؟

منم شاغلم معلم هستم میخام بچه بیارم نمیتونم آینده بچمو تنها تصور کنم با این که مشکل سقط مکرر دارم ولی بازم میخام تلاش کنم بلکه انشاالله بشه

اگه اصلا بچه نداشتی و قصد جدایی داشتی شرایط مالی هم اوکی نبود اره ولی حالا ک یکی داری تنهاس گناه داره خودتم ک دوسداری مالی هم ک اوکیه همسرتم شاید خدا خواست از پاقدم دومی بهتر شد پس دست بکار شو

گناه داره اگه همه ی وقتتونیتونی براش بزاری واعصاب وروانت اوکیه بیاربه خدابچه هاگناه دارن🥲قربانی دعو ...

نه عزیزم هیچ کدوم رو ندارم

😔😔😔روانم داغون

یک فرد نارسیس غیرقابل پیش بینی

از من ی فرد مضطرب ساخته

دایما نگرانم چی میشه

شناختت از شوهرت چیه اگه ولش کنی بدتر میشه؟منم شاغلم معلم هستم میخام بچه بیارم نمیتونم آینده بچمو تنه ...

شناختی ندارم

۱۰ ساله دارم زندگی میکنم

هنوز به تفاهم نرسیدیم

هموز درگیریهای روز اول ازدواج داریم

شناختی ندارم۱۰ ساله دارم زندگی میکنمهنوز به تفاهم نرسیدیمهموز درگیریهای روز اول ازدواج داریم

نکن توروخدا

به خدابچه هاروانی بارمیان

وقتی نمیتونی خودتوکنترل کنی وناراحتیتوسربچه خالی میکنی میدونی اون چی میکشه

من همین یه رونرم اشتباه کردم اوردم بچه خیلی شرینه ولی واس روحیه ی من نه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم