یکی از دوستام برای شرکت تکسو خیلی بهم اصرار میکنه،الان دو ماهه مدام داره میگه بهم،شما تجربه ای دارین؟؟از محصولات تکسو استفاده کردین؟یعنی ارزش داره که به دوست و اشنا بفروشی؟
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من بادران و شرکت بیز کار کردم الان یه جعبه اسپری مونده سرم بعد همه هم یه رنگه یعنی تو ی جین جنس مثلا لاک بخری همه رو بهت آبی میده رنگ بندی نداره بعد اینکه میگن قیمتا ارزون و بی واسطه س اما از بیرون گرون تره بعد اینکه وقتی تو فروشگاها قیمتا آف میخوره چرا بیان از تو جنس بخرن
دوماهه داره داره بهم اصرار میکنه!!خیلی حرفای وسوسه انگیزی میزنه،که به درامد بالا میرسی توی دوسال و ...
من رفتم انقدم دوستم اصرار کرد ک بیا هنوزم داره میگه آخرش دعوامون شد ببین فقط باید پرزنت کنی کارشون زوره بری دو هفته دیگه بایده باید 4 نفرو پرزنت کنی مثل شرکتای هرمی تقریبا منتها این اسمش مثلا با کلاسه و هرمی نیست
هیوا چی کاره ای خودت؟؟؟؟؟ دوست و آشنا داری ؟ سرزبون داری؟؟؟؟؟ اگه نداری ریسک نکن این دوستم ک میگم خودش مغازه داره میخره تو مغازه میفروشه نفروشه هم جنسه دیگه بالاخره فروش میره ب اسم حراج و اینا
خیلی ممنون یاسی جان من خودم دانشجوام دویت اشناهم دارم ولی اصلا روم نمیشه بهشون بگم بیاین از من خرید کنید
این ک من میرفتم میگفت بازنشستگی داره با حقوق 14 میلیون خدا شاهده به مرده گفتم توضیح بده توضیح داد گفتم نمیفهمم واضح تر بگو دوباره همونارو توضیح داد من 4 بار گفتم نفهمیدم ببین یعنی یه سری حرفای تکراری رو حفظ کردن و میکنن تو مغز مردم
اصلا محصولاتشون کیفیت داره؟؟خودم از محصولات پنبه ریز استفاده کردم واقعا به درد نخور بود.ولی لیدرای این شرکت خیلی تعریف کردن از محصولاتش
ولی چون کنجکاوی برو یه جلسه ببین چی میگن بعد بگو خوشم نیومد منم همش دو جلسه رفتم اما جنسا واس عمه مه اونم میرفتش داد من بفروشم ک مونده سرم متاسفانه قیمتاشم خیلی گرونه
اره دقیقا.این مرده هم که لیدر بود به من میگفت شما 2 سال دیگه لازم نیست کار کنی و .... الان بالاسری من هیجی نمیفروشه 27 تومن درامد داره و ...