2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بازاریابی شبکه ای انجام داده؟واقعا درامد داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42887 بازدید | 84 پست

من دارم تو شرکت نفیس کار میکنم، هیچ اجبار خریدی نداریم و حتما هم لازم نیس که همه محصولات رو بخری خونه انبار کنی، و محصولات رو به جرات می گم کیفیت بالا هستن درواقع عالی هستن و قابل مقایسه با محصولات خارجی ، اینو کسایی میتونن نظر بدن که خودشون محصول رو مصرف کردن. من از بیشتر محصولات استفاده کردم، دوستام و اطرافیانم. و نظرشونو گرفتم. هر کسی میگه کلاهبرداریه، کسیه که فقط به حرف اینو اون داره گوش می ده و خودش اصلا هیچ اطلاعی نداره، بازاریابی شبکه ای با هرمی ها خییییلی فرق دارن. بازاریابی های شبکه ای هر کدوم با توجه به تنوع محصولات، کیفیت، قیمت و ... می تونین دسته بندی کنین . من از شرکت خودم کاملا راضی هستم، هر کسی بخواد با شرکت آشناش می کنم

clickuser@ اکانت تلگراممه خواستین بیاین براتون توضیح میدم

سلام بازاریابی شبکه ای که بیشتر کلاهبرداریه و درآمدش از نظر شرعی اشکال داره چند نفر از آشناها رفتن و ...

سلام آقای جوانمرد

اگه امکانش هست جواب بدید؟

شما اگه ۱۲ تومن داشتید باهاش چه می کردی؟

خرید طلا فکر خوبیه؟

کاری پیشنهاد میکنید که به صورت پاره وقت باشه؟

من از بس که به یه کار فکر کردم و به در بسته خوردم خسته شدم

Eft

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا ازش خوب نشنیدم

براتون خوب توضیح ندادن. من براتون از درامدهای میلیونی نمیگم. از درامد طبق تلاشتون میگم. تلاش کنی درامد داری. همونطور که بالاسری ها دارن میگیرن. چون قراره تو هم یروزی بالاسری باشی دیگه. غیر از اینه؟ 

Clickuser@ این ای دی منه 

براتون خوب توضیح ندادن. من براتون از درامدهای میلیونی نمیگم. از درامد طبق تلاشتون میگم. تلاش کنی درا ...

دیروز یه خانم از همین نی نی سایت از تکسو و یه خانم از اوریفلیم آی دی دادند و کلی حرف زدند

Eft

دوست عزیز در مورد هر کاری با کسی مشورت کن که تو اون کار موفق شده و اطلاعات کامل داره.شما با خرید شخصی خودت ماهی ۲۰۰ تومن هم میتونی به درآمد برسی نیازی نیست خرید بالا بزنی.پر درآمد ترین صنعت بعد از صنعت سینما صنعت بازاریابی شبکه ای هست و میتونم به طور جد بگم کساییکه تو اینکار به درآمد نرسیدن چنتا عامل پشتش بوده:

۱.بازار هدف رو نمیدونستن کجاست مثلآ من میخام دستمال کاغذی بفروشم نمیرم بقالی میرم جاییکه کارشون دستمال کاغذی هست

۲.در مورد پلن درآمد زایی اون شرکت چیزی نمیدونن مثلآ نمیدونن اگر یکی بهشون سفارش ۱۲۰ کارتن دستمال داد براش چقدر تموم میشه

۳.نمیدونن چه محصولی رو راحت تر میشه فروخت و چه محصولی نیاز مردمه 

شما این سه مورد رو دقت کنید بهترین شرکت رو انتخاب میکنید.من شرکت بادران رو انتخاب کردم فقط هم دارم دستمال کاغذی هاش و شامپو و روغن هاش رو میفروشم خیلی هم راضی هستم

وقتی میری با کسی در مورد محصولی حرف بزنی با اطلاعات پلن برو جلو و همیشه با لیدرت برو باهاش حرف بزن دفعات اول رو

من یک کار بهتر پیشنهاد دارم یک کار درامدزا و پرسود بدون پرداخت کوچکترین هزینه ای.من خودم یک مادرم و میدونم چه هزینه های زیادی الان همه دارن خودمم تازه شروع کردم اگر مایل بودین  حتما به تلگرامم بیاین 

۰۹۱۵۱۲۶۲۹۱۰

ببین من قبلا بازار یاب ی شرکت تبلیغاتی بودم به نظرم این خیلی بهتره ک بری بازاریابه ی شرکت بشی تا این ...

یاسی جان این کار مجازه؟ یعنی درآمدش حلاله؟ چون مثل شرکت های هرمیه میپرسم