2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوستام شب وروز میخوندن حتی به بچه هاشون غذا نمی‌دادن البته من گوشی نداشتم خیلی بهشون حسودی میکردم 

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

من وقتم آزاد آزاده درسمم خوبه و نمیخوام درس بخونم  تو خونه حوصلم سر رفته

حداقل یک کتابی بخون که ازش یک  چیزی یاد بگیری

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

من دوستام شب وروز میخوندن حتی به بچه هاشون غذا نمی‌دادن البته من گوشی نداشتم خیلی بهشون حسودی میکردم ...

آخه من دیگه از بیکاری حوصلم سر رفته😕باورت میشه بگم از حوصله سر رفتن رفتم رل زدم؟

من یکی از دوستام  شش هفت سال پیش  ماه رمضون بچه اش کارخرابی می‌کنه این نمیره بچه رو بشوره نشسته بوده رمان میخونده شوهرش چند بار بهش میگه برو بچه رو بشور این گوش نمیده بعد چهار ساعت شوهره باهاش دعوامیکنه اینا تو همین دعوای زن و شوهری زنه مجبور می‌کنه که شوهرش طلاقش بده من ازش پرسیدم گفتش تحت تاثیر شخصیت رمان بودم همون موقع یک فیلم ترکی بود کمال واکیا  میگه من همین فیلماورمانا رو خوندم  از زندگی افتادم  شوهرش اینقدر زحمت کش بود حتی واسه خودش لباس نمی‌خرید ولی واسه زن ودخترش لباس می‌گرفت  نصیحت من اینکه نخونی خیلی بهتره

آخه من دیگه از بیکاری حوصلم سر رفته😕باورت میشه بگم از حوصله سر رفتن رفتم رل زدم؟

آشپزی کن خیلی خوبه مخصوصا خوراکی های شیرین دسر اینا کیک فیلم آموزشی ببین خیلی خوبه یک کار توخونه واسه خودت پیدا کن یک چیزی که واسه آینده ات به درد بخوره منم درسم خیلی خوب بود فکر کردم با درسم موفق میشم شاغل میشم همیشه درس خوندم ولی موفق نشدم ولی عزیزم شما شروع کن به یک کار به یک هنر همزمان با درس خوندن