2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 72 پست
عزیز من سرچ لازم نیستم، دوستانی که میگن باچیتی😆وقرمزه باید سرچ بزنن نه من..  موفق باشی گل💕

وا 

تو موفق باشی جای دیگه نگی ک باز ریپلی میکنن تورو... 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا میپزن تو بعضی رستوران ها هم با چیتی منم تازه دیدم خودم درست کردم خوب شد 

با چیتی و قرمز 

مشهد رفته بودیم اکثرا چیتی بود

تهران اکثرا تو رستوراناشم بیشتر قرمزه بعد چیتی 

چش بلبلی رو هیچ جا ندیدم 

البته سمت تبریز و جنوب شرقی کشور نرفتم شاید اونجاها میپزن

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
آی گفتی،، 80تا ریپ دارم،، فقط میخوان تحمیل کنن.. ممنون جانم💖

اکثریت لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی استفاده میکنن ولی این شمایید که اقلیت خودتونو تحمیل میکنید با پافشاری.حالا سلیقه ی شما اینجوره ولی دلیل نمیشه اصل غذا رو زیر سوال ببری

ما جنوبی هستیم  یا چیتی یا قرمز می زنیم  جشم بلبلی تو پلو می زنیم عالیه

اله منم تو پلو میریزم برنج سفید با گوشت 

شما چجوری میپری پلو قرمز درسته؟ 

جنوبی غذاهاشون محشره چقد هم سفره شون پر باره و خونگرمن

واقعا؟ ببین جز استثنا هاس اصلش لوبیا قرمز و چیتیه  چش بلبلی کلا مزه خاک میده وقتی شما با برنج ...

بله عزیزم ولی مردم هر شهری که با اون نوع لوبیا می پزند غلقش دستشون هست من خوردم بدم نیومد ،منتها خودم تا حالا اینجوری نپختم

شمال گیلان قرمه رو با چشم بلبلی میدرستن 

ولی اصل مجلسیش با قرمز 

ولی اکثریت الان با چیتی میدرستن  میگن خوشمزتر میشه 

من خودم همیشه با چیتی میدرستیدم 

جدیدا با قرمز میپزم ،عالی میشه 

صلوات محمدی پسند بفرست
من نگممممم،،خدایا خودت رسیدگی کن🤣✋🏻

هنوز هستی تو خدافظی نکردی مگ 😁

قورمه سبزی شمالیه البته ما به سبکه خودمون درس میکنیم

آی قربون دهنت،، ازانواع شهراومدن حالا رسپی تازه میدن،، آدم دردشو به کی بگه😅،، بعضی‌ها نوع سبزیشو کم وزیاد میزنن، ولی دستور اصلیش همونیه که گفتم، بقیه من درآوردی بقیست.. 

ممنون گل💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اکثریت لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی استفاده میکنن ولی این شمایید که اقلیت خودتونو تحمیل میکنید با پافشار ...

رسم خودتونو بزور به بقیه تحمیل نکنین

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
بله عزیزم ولی مردم هر شهری که با اون نوع لوبیا می پزند غلقش دستشون هست من خوردم بدم نیومد ،منتها خود ...

چ جالب نشنیده بودم اگ جایی دیدم حتما به تستش امتحان میکنم عزیزم.

با چیتی و قرمز  مشهد رفته بودیم اکثرا چیتی بود تهران اکثرا تو رستوراناشم بیشتر قرمزه بعد چیتی ...

اره تهران و کرج با قرمز کم دیدم چیتی ولی شمال با چیتی خوردم .افغان ها هم با چیتی درست میکنن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

من خودم تهران هستم ولی فقط قرمه سبزی جنوبیها رو قبول دارم و به نظرم در پخت قورمه سبزی واقعا حرفه ای هستن! خوش عطر، جا افتاده با یک وجب روغن  

به نظرم راز خوشمزگیش هم سرخ کردن زیاد سبزی در روغن زیاد و  استفاده از لوبیا چیتی هست! 

شاید بگید زیاد سرخ بشه خاصیت نداره ولی همین که خوشمزست کافیه