2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 72 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای کدوم شهرستانی که اینقدر فشار میخوری بابت چشم بلبلی نکنه زمین کشاورزی چشم بلبلی داری دیگه بایدم ...

پستتو نخوندم کامل چون ارزش نداره وقت بذارم، برا ادبت متاسفم،، حالا هرچی میخوای ریپ بزن😏

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اره تهران و کرج با قرمز کم دیدم چیتی ولی شمال با چیتی خوردم .افغان ها هم با چیتی درست میکنن 

اره  افغان ها غذاشون رو نخوردم اما شنیدم خیلی خوشمزه و خیلی غذاهای لذیذی درست میکنن. بچه بودم شمال بودم همسایه افغان داشتیم یه پیرزن بود همیشه میومد نونوایی لباس خیلی زیبای سفید می‌پوشید و بوی عطر خیلی تند و خاصش همیشه فضا رو پر میکرد اونقدر برام این پیرزن جالب بود همیشه ب عشق دیدنش هم سده میرفتم نونوایی 😁

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
من خودم تهران هستم ولی فقط قرمه سبزی جنوبیها رو قبول دارم و به نظرم در پخت قورمه سبزی واقعا حرفه ای ...

اصلا جنوبی ها ک فک نکنم غذایی باشه توش عالی نباشن 

شوهرم یه دوست داره رفتیم خونش یه سفره انداخته بودن ازین سر تا اون سر روش انواع پلو ماهی میگو گوشت چقدم چرب و خوشمزه بود

آخرشم بردن مارو تراس اونجا قهوع بهمون دادن 

خیلی خیلی ادمای خونگرمن 

اره دقیقا باید زیاد سرخ بشه 

توی پلو برنج قرمز هم اگ رب خیلی سرخ بشه پلو خیلی خوشمزه میشه من اینو از ترکمن ها یاد گرفتم 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
چه جالب پستمو نخونده از کجا فهمیدی ادب ندارم🤣 دقیقا زدم تو هدف درسته😅

برو عینکتو بزن،، معلومه پستو نخونده فقط مینویسی که کم نیاری،، چتدسالته خاله،، 11😂

برو برو سردرست بچه

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
برو عینکتو بزن،، معلومه پستو نخونده فقط مینویسی که کم نیاری،، چتدسالته خاله،، 11😂 برو برو سردرست ب ...

تازه ازدواج کردی شوهرت لوبیا چشم بلبلی دوست داره خب قورمه رو با همون درست کن کسی چیزی نگفت که ولی اصلیت رو زیر سوال نبر.بعضی غذاها اصلش یه چیزه حالا بعضیا سلیقه ی ای مدلشو عوض میکنن ولی مثل شما به سلیقشون حق بجانب نیستن

از هر ۵۰عدد سبزی خورشتی باید فقط ۲تا شنبلیله استفاده کنید همیشه گشنیز و اسفناج رو اضافه تر کنید.خودم ...

اره عزیزم منم همینو گفتم شنبلیله باید کمتر باشه

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

اله منم تو پلو میریزم برنج سفید با گوشت  شما چجوری میپری پلو قرمز درسته؟  جنوبی غذاها ...

عزیزم من سبزی پلو خرد می کنم 

پیاز سرخ می کنم و بال مرغ تفت میدم با ادویه و با برنج محلی و لوبیا و سبزی متل کته دم می زارم 

گاهی هم بدون گوشت و ابکش می کنم 

کنارش مرغ سرخ می کنم 

یا سالاد کاهو 

جنوب عشقن مردماش شما لطف داری