بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا... تورا شکر میکنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک مینهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی....
قورمه سبزی اگه میخاید خوب بشه فقط با لوبیا چیتی سبزیش هم جدا قشنگ سرخ کنید که سیا بشه ولی مواظب باشید نسوزه آب قلم و یه کم شنبلیله خشک هم بش:اضاف کنید معرکه میشه من دیروز واسه مهمونام درست کردم تعریف نباشه انقدر خوشمزه شدن خیلی خیلی تعریف کردن بعد زیرش هم کم کنید قشنگ روغنش دربیاد
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
دقیقا من برا تهرانیمبا لوبیا قرمز میپزیم و جعفری بیشتر میزنیمیکمم ریحون
اره عزیزم
خیلی خوشمزه میشه ریحونم میزنی. من آماده میگیرم سبزی آماده سرخ شده
خدایا... تورا شکر میکنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک مینهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی....
قورمه سبزی شمالیه البته ما به سبکه خودمون درس میکنیم
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
من توتبریز با لوبیا چشم بلبلی خوردم اونم خوب بود بد نبود
واقعا؟
ببین جز استثنا هاس اصلش لوبیا قرمز و چیتیه
چش بلبلی کلا مزه خاک میده وقتی شما با برنج هم دم کنی برنج مزه خاصی میگیره