2777
2789
عنوان

قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصل قرمه سبزی با جعفری تره و شنبلیله هست 

حالا بعصی ها به خاطر لعابش بهش اسفناج و گشنیز هم اضافه می کنن 

آخر پختم یه قاشق شنبلیله خشک یه تفت کوچولو بده بریز تو خورش معرکه می شه عطر و طعمش 

معمولا با لوبیا قرمز درست می کنن 

اما لوبیا چیتی طعم بهتری به قرمه می ده لعابش بیشتره

یا امام رضا
چشم بلبلی؟!🤯  اینو دیگه نشنیده بودم با لوبیا قرمزه یا چیتی

نخیرعزیز،، با چشم بلبلیه،، بابقیه لوبیاها رسپی چنددهه اخیر هستش، اصلش با بلبلیه.. چیتی‌ام اولین بارتوی این تاپیک ازخانمها شنیدم😆

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نخیرعزیز،، با چشم بلبلیه،، بابقیه لوبیاها رسپی چنددهه اخیر هستش، اصلش با بلبلیه.. چیتی‌ام اولین بارت ...

😊😊

بهتر بود بگی تو شهر یا خانواده شما اینجوری بوده چون بقیه جاها اینجوری نیست. 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
فکرکنم برعکس گفتی😉

یعنی الان بری یه رستوران سفارش بدی برات با لوبیا چشم بلبلی میارن؟ که میگی من برعکس گفتم .

عزیزم من که نگفتم بد میشه که اینقدر جبهه میگیری

مرسوم نیست 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله، شوید وکمی نعناع،باچشم بلبلی. 

مال کجایی؟ 

اخه قورمه اصلا با لوبیا چش بلبلی نیس.. 

قورمه تهران با لوبیا قرمز 

شمال با چیتی 

سبزی‌هایی ک گفتی نعناع توش نداره 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
یعنی الان بری یه رستوران سفارش بدی برات با لوبیا چشم بلبلی میارن؟ که میگی من برعکس گفتم . عزیزم من ...

آره والا،کلا فارسها با قرمز میپزن، ولی بااین حال رستوران تهران و اصفهان با بلبلی دادن. 

گل منم نگفتم با قرمزبدمیشه، میگم اصلش بااااااچشم بلبلی هست. موفق باشی 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
فکرکنم برعکس گفتی😉

عزیزم قورمه اصلا با چش بلبلی نیس..... 

برو یه سرچ بزن نت رو حداقل 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی....