2777
2789
عنوان

کسس هست افسردگیش مثل من باشه؟

264 بازدید | 15 پست

مثل ربات شدم همه چیز واسم مصنوعی و مسخره شده از هیچ چیزی تو دنیا لذت نمیبرم هیچ چیزی 

هیچ گونه احساسی هم ندارم 

سرم همیشه سنینگه و احساس میکنم یه هاله ابری روی سرمه .

حتی گریه هم گاهی نمیتونم کنم 

و اینکه هیچ چیزی لذت نمیبرم سخته واسم 

احساس میکنم هیچ بو و مزه ای حس نمیکنم

صدبار باید ی اهنگو گوش کنم تا بفهمم چی میگ 

خیلی ناراحتم ب حاطږ اوضاعم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشکو واسه همین چیزا گذاشتن

یه بار رفتم بدتر شدم استرس هم بهش اضاف شد واس همین تا امیدم

این سری شرایطش ندارم برم ی دکتر دیگ فعلا اوضاع مالیم خوب نیس ویزیت اون موقعی ک رفتم تابستون بود شد سیصد و خورده ای دارو هام هم شد صد تومن الان حتنا دوبرابر شده

عزیزم افسردگی دوره ای و فصلی هست درست میشی یکم به معنویات رو بیار ویتامین ب مصرف کن .طب سوزنی خیلی خوبه .بین الطلوعین یه انرژی خاص داره که کل روزه تو میسازه اون لحظات پاشو دعا کن یکم هم بیخیال شو سخت نگیر به خودت فکر نکن فقط خودت اینجوری شدی خیلیا مثل تو هستن باید مدیریت کنی تا تموم شه

یعنی چی مطمئنی هرماه دارم میرم دیگه بار اول ۱۷۰ گرفت دفعه های بعدی ۱۲۰ البته من کلا ۳تا قرص بیشتر نم ...

شاید شهر کوچیکی هستی یا دکتره معروف نیست

اینجا ک منم  اینقدر میگرن اینفدر هم شلوغه باید از یک ماه قبل نوبت بگیری الان ک تو گفتی سرچش کردم دیدم همه نوبت هاش پره و واس اردیبهش چند روزش فقط خالیه

نسبت ب تخصص هم هست فکر کنم اونی ک تخصصشون و سابقش بیشتر گرون تر بگیره