2777
2789
عنوان

کسس هست افسردگیش مثل من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 15 پست
شاید شهر کوچیکی هستی یا دکتره معروف نیست اینجا ک منم  اینقدر میگرن اینفدر هم شلوغه باید از یک ...

استارتر سلام🙋‍♀️

امیدوارم در این روزهاي مقدس و به حق شهید محراب این ماه حال‌ دلت خوب بشه... 

فقط چندتا نکته: گاهی وقتا مشکلات افسردگیمون از اعمال خودمون نشأت میگیره، زمانی که برای آرزوها و خواسته هامون کاری نمی‌کنیم و به قول دکتر مجتبی شکوری آرزوهامون درونمون میگندند و ما هیچ کاری نمی‌کنیم 

گاهی به خاطر تنبلی و تلاش نکردن خودمون برای تغییر وضع موجود هست که افسرده میشیم(مثل الان من که برای یکی از اهداف مهم زندگیم تلاش نمیکنم و همش خسته ام و حالم خوب نیست و افسرده ام و حال‌ روحی داغون دارم، چون از خیلی قبل تر استراحت و تفریح نداشتم تا روحیه و انرژی بگیرم برای تلاش کردن و برای همین اینقدر خسته ام که حوصله انجام کاری ندارم) 

گاهی وقتا هم مشکلات دست ما نیست و از عهده ما خارجه مثلا مشکلی بین والدین هست که ما نمیتونیم حلش کنیم اینجور مواقع باید کمی بیخیال بود و برای ساعتی به مشکلات فکر نکرد و متوسل شد به خود خدا و ائمه و توکل کن

گاهی وقتا هم این افسردگی توی خون آدمه و وقتي به گذشته اش نگاه‌ میکنه میبینه که از بچگی هم انگار کمی ناراحت و افسرده بوده(مثل من که حتی از بچگی گاهی دلم می‌گرفت و یادمه توی ابتدایی یه سال کل تابستون رو گریه میکردم که اگر مامانم خدایی نکرده بمیره من چکار کنم، و کلا کمی آدم ناراحت و افسرده ای هستم البته به ديگران بروز نمیدم و همیشه سعی میکنم بخندم) اینجور مواقع باید دنبال تفریح های شاد و سرگرم کننده باشی مثلا من خودم کليپ هاي طنز و جوک حالم رو خوب میکنه

حالا یه نکته، ماها اسم خودمون رو میزاریم افسرده و دنبال دکتر و دارو هستیم و نمیگم این بده و اگر نیاز باشه بااااید مصرف کرد دارو رو، اما بیا بریم به گذشته، زمان قاجار یا حتی قبل تر مثلا دوره صفویان، اگر اون موقع کسی افسرده میشد و افسردگی شدید داشت باید چه کار می‌کرد؟ دکتر روانشناس و دارو بوده؟ جواب قطعا نه هست، اونا پس چطور حالشون رو خوب میکردن؟ با دین... 

ببین استارتر عزیز نمیدونم چقدر معتقد هستی و البته مهم هم نیست اما مطمئن باش قرآن خیلی حال‌ آدم رو خوب میکنه، گاهی حتی شاید باورت نشه نوحه هم حال‌ آدم رو خوب میکنه، چون گریه بر اهل بیت باعث شادی روح میشه و این برای خود من اثبات شده است، بزن توی اینترنت تلاوت آرامش بخش و زیبای قرآن و گوش بده، حالت رو بهتر میکنه، من خودم سوره رعد با صوت استاد پرهیزگار رو خیلی دوست دارم... نوحه های مهدی رسولی و سیدرضا نریمانی و میثم مطیعی رو هم خیلی دوست دارم... 

هر وقت دلت گرفت و پرغصه شدی، وضو بگیر و شانسی یه صفحه از قرآن رو باز کن و با معنی بخون چون حرفای خدا به تو هست، صلوات هم واقعا حالم رو خوب میکنه و جمله:لاحول و لا قوت الا بالله العلی العظیم هم معجزه میکنه. 

بعد هم ببین مشکل اگر از اعمال و تنبلی خودته پاشو ادامه بده... همش به زندگی دید بد نداشته باش، گاهی آدم حق داره اما نه همیشه... 

اگر صحبت‌ حالت رو خوب میکنه با کسی که بهش اطمینان داری و میدونی حرفت رو مثل راز نگه میداره صحبت‌ کن، اگر کسی رو نداشتی عروسکت رو بغل کن و باهاش حرف بزن و اگر عروسک هم نداشتی، بالشتت رو بغل کن😉 و در آغوش اون گریه کن و حرف بزن و ببوسش مثل من😁

ببخشید اینقدرررررر طولانی شد چون من حال‌ تو رو درک میکنم و الان هم خودم توی وضعیت شما هستم اما دکتر نمیرم و سعی میکنم خودم حال‌ خودم رو خوب کنم و تلاش کنم، اگر تااینجا خوندی برام یه صلوات بفرست🙏❤️

2790
2778
2791
2779
2792