2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی؟ از چاله میخوای بری تو چاه؟ 

آره عالی ام وقتی اونجا برام میلیاردی کار هست اگه نشه یه ثانیه م ایران نمیمونم 

بذار حسرت یه شهر و استان رفتن هیچ 

حسرت اینکه یه کشور دیگه م رو دل شون بمونه و اینکه نمیگم کجام با دست رنج خودم از اونجام راحت با مدرکام میرمو تامام

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
آره عالی ام وقتی اونجا برام میلیاردی کار هست اگه نشه یه ثانیه م ایران نمیمونم  بذار حسرت یه شه ...

کاش اروپا رفتن آسون بود همین الان میرفتم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
آره عالی ام وقتی اونجا برام میلیاردی کار هست اگه نشه یه ثانیه م ایران نمیمونم  بذار حسرت یه شه ...

زیر 22 سالی؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
کاش اروپا رفتن آسون بود همین الان میرفتم 

تلاش تلاش پووول

اینارو میخواد 

فقط کافیه اول خرداد تا آخر تیر نشه من یه ثانیه م نمیمونم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
وای چقد کسخلن نسبتشون چی بود دیگ نرید اصلا 

بابا پدر شوهرم بنده خدا بستریه همسرم رفته بود کل خرجاشو میکرد منو خونه گذاشته بود منم بعد دو روز زفتم دیگه مزاحم امداد رسانیه برادرشون بودم نمک ریختن منم آبروشونو بردم

تلاش تلاش پووول اینارو میخواد  فقط کافیه اول خرداد تا آخر تیر نشه من یه ثانیه م نمیمونم&nb ...

اگر میتونستم اونقدر پول دربیارم که خوب بود 

کاش تحصیلی بتونم برم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
زیر 22 سالی؟ 

چطور ؟ نکنه الان به سن هم گیر بدن

۲۱سالمه!