sepishonam مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2796 عنوان شد شد😆😍 | مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 55 پست نشد اسمشو میذارم رو پسرم🥲💔😔 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1402/01/25 | 01:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33799 چطور ؟ نکنه الان به سن هم گیر بدن ۲۱سالمه! اتفاقا خیلیم خوبه کارت هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 اگر میتونستم اونقدر پول دربیارم که خوب بود کاش تحصیلی بتونم برم انشاءالله عزیزم زبان که بلدی ؟ یا مدرکی چیزی داری؟ این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
کوووووشا عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2614 خب وقتی فهمیدی چیکار کردی ب روشون اوردی شوهرت چیزی نگفت اول همسر رو صدا کردم اتاق اطلاع دادم بعد حاضر شدم رفتم جلو در واحد کفشمو تکون دادم گفتم نمیدونم کی نمک ریخته تو کفشم که به طور شدیدی متواری شدن از صحنه
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14604 چطور ؟ نکنه الان به سن هم گیر بدن ۲۱سالمه! چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیستخواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کناینو بعد از 22 سال بهتر متوجه میشی اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33799 انشاءالله عزیزم زبان که بلدی ؟ یا مدرکی چیزی داری؟ خب راستش هدف اصلیم اینه که دو سه سال دیگه برم هم زبانمو قوی کنم هم مدرک بگیرم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 اتفاقا خیلیم خوبه کارت والا اصلا ایرانی و ایران بودن به کناراز خونوادم یا بقیه اطرافیان چه خیری دیدم که بمونم همین الان هم اگه گیر دل لعنتیم نبودم از آلمان برام دعوتنامه اومده بود یه ثانیه م نمیموندم این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33799 والا اصلا ایرانی و ایران بودن به کنار از خونوادم یا بقیه اطرافیان چه خیری دیدم که بمونم همین الان ه ... هعیییی هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33799 چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیست خواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کن اینو بعد از 22 س ... چرا عقلانی نیست؟ چه مشکلی داره مثلا؟ هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیست خواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کن اینو بعد از 22 س ... هر کشوری که فکر کنی یه رفیق دارم که رو پای خودشون وایسادن و خونواده رو ترد کردن و رفتن تحقیق هم کردم اونم خیلی زیاد هیچ عواقبی هم نداره اینجا تو این سایت نمیشه چیزی گفت وگرنه مباحث رو از هر نظری باز ترش میکردم بدونید این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔
شوگولی_پوگولی عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 14604 هر کشوری که فکر کنی یه رفیق دارم که رو پای خودشون وایسادن و خونواده رو ترد کردن و رفتن تحقیق ... فکر کنم درست برداشت نکردیمشکل رفتن نیست، مهم اینه کجا بری که شرایطت بهتر ازینجا باشعباتوجه به چیزایی که میدونم عراق یکی از بدترین مقاصدی هست که یه نفر بخواد بره اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
gian3 عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3774 فکر کنم درست برداشت نکردی مشکل رفتن نیست، مهم اینه کجا بری که شرایطت بهتر ازینجا باشع باتوجه به چی ... من اونجا آشنا دارم با مدارک هام تو عرض کمتر از یه سال میلیاردی پول در میارم و از اونجا میرم وگرنه راحت میتونستم و میتونم برم کشور های اروپاییچون چیزای دیگری در نظر دارم و آشنا دارم و اطمینان دارم که همه چی اوکی میشه و رفتنم به عراق راحته از عراق به کشور های اروپایی خیلی راحت تر ... این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمیگردم🥺🥺💔 مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻♀️💔