2777
2789
اگر میتونستم اونقدر پول دربیارم که خوب بود  کاش تحصیلی بتونم برم

انشاءالله عزیزم 

زبان که بلدی ؟ یا مدرکی چیزی داری؟

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی فهمیدی چیکار کردی ب روشون اوردی شوهرت چیزی نگفت

اول همسر رو صدا کردم اتاق اطلاع دادم بعد حاضر شدم رفتم جلو در واحد کفشمو تکون دادم گفتم نمیدونم کی نمک ریخته تو کفشم که به طور شدیدی متواری شدن از صحنه

چطور ؟ نکنه الان به سن هم گیر بدن ۲۱سالمه!

چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیست

خواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کن

اینو بعد از 22 سال بهتر متوجه میشی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
انشاءالله عزیزم  زبان که بلدی ؟ یا مدرکی چیزی داری؟

خب راستش هدف اصلیم اینه که دو سه سال دیگه برم هم زبانمو قوی کنم هم مدرک بگیرم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اتفاقا خیلیم خوبه کارت 

والا اصلا ایرانی و ایران بودن به کنار

از خونوادم یا بقیه اطرافیان چه خیری دیدم که بمونم همین الان هم اگه گیر دل لعنتیم نبودم از آلمان برام دعوتنامه اومده بود یه ثانیه م نمیموندم 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
والا اصلا ایرانی و ایران بودن به کنار از خونوادم یا بقیه اطرافیان چه خیری دیدم که بمونم همین الان ه ...

هعیییی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیست خواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کن اینو بعد از 22 س ...

چرا عقلانی نیست؟ چه مشکلی داره مثلا؟ 

چون دیدگاهت از رو اطلاعات و عقلانی نیست خواستی هر جایی بری قبلش همه جوره تحقیق کن اینو بعد از 22 س ...

هر کشوری که فکر کنی یه رفیق دارم که رو پای خودشون وایسادن و خونواده رو ترد کردن و رفتن 

تحقیق هم کردم اونم خیلی زیاد هیچ عواقبی هم نداره اینجا تو این سایت نمیشه چیزی گفت وگرنه مباحث رو از هر نظری باز ترش میکردم بدونید 

هر کشوری که فکر کنی یه رفیق دارم که رو پای خودشون وایسادن و خونواده رو ترد کردن و رفتن  تحقیق ...

فکر کنم درست برداشت نکردی

مشکل رفتن نیست، مهم اینه کجا بری که شرایطت بهتر ازینجا باشع

باتوجه به چیزایی که میدونم عراق یکی از بدترین مقاصدی هست که یه نفر بخواد بره

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
فکر کنم درست برداشت نکردی مشکل رفتن نیست، مهم اینه کجا بری که شرایطت بهتر ازینجا باشع باتوجه به چی ...

من اونجا آشنا دارم با مدارک هام تو عرض کمتر از یه سال میلیاردی پول در میارم و از اونجا میرم وگرنه راحت میتونستم و میتونم برم کشور های اروپایی

چون چیزای دیگری در نظر دارم و آشنا دارم و اطمینان دارم که همه چی اوکی میشه و رفتنم به عراق راحته از عراق به کشور های اروپایی خیلی راحت تر ...