2777
2789

مستاجریم . چندماه دیگه ام باید جا ب جا بشیم . سختمه . دیگه خسته شدم . حتی ب جدایی هم فکر میکنم . چون حس میکنم دیگه نمیشه خونه بخریم . ی واحد نقلی  ۴میلیارده کم کم . لطفا با دلای پاکتون اگر میشه برامون دعا کنید خدا همه مستاجرهارو صاحب خونه کنه  .مام همینطوره . 🤲🙏

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مستاحرم.همسرت چیکارس؟اخه مکه میشه پول حم کرد؟حقوق همسر من ده تومنه

عزیزم پس همدردیم😭😢 شوهرم مکانیکه . واقعا با پول ها نمیشه کاری کرد . تا میایم کمی جمع کنیم همه چی چندبرابر شده

انشالله عزیزم برای حاجتت سوره قدر میخونم

با اجازه تون لینک تاپیکمو بذارم عزیزان استفاده کنن🥺🤍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10836595/بیاین-براتون-سوره-قدر-بخونم سلام  امشب  اگر قابل میخوام برای حاجت دوستان دعاکنم🌸حاجتتون رو بگین برای تک تکتون سوره قدر میخونم و صلوات میفرستمانشالله همگی حاجتروا باشیم آمین✨️🌾✨️🌾✨️🌾✨️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خدا خودش به همه خونه عالی بده که توش با شادی و آرامش زندگی کنیم الهی آمین

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
انشاالله ک همگیمون صاحبخونه بشیم اینهمه مستاجر یعنی همه بایدب طلاق فکر کنیم نمیشه ک امیدداشته باش ...

انشالله . واقعاا گاهی خسته میشم از خانه ب دوشی . دلم میخواد خونه برای خودم باشه . همینجور ک میخوام رنگش کنم ...کابینت بزنم ...اما افسوس😢

عزیزم پس همدردیم😭😢 شوهرم مکانیکه . واقعا با پول ها نمیشه کاری کرد . تا میایم کمی جمع کنیم همه چی چ ...

زندگی همه همینه باور کن . نمازشب به نیت امام زمان و خونه دار شدن بخون صدرصد جواب میگیری  یجوری معجزه میشه برات به مرور

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!