2777
2789

مستاجریم . چندماه دیگه ام باید جا ب جا بشیم . سختمه . دیگه خسته شدم . حتی ب جدایی هم فکر میکنم . چون حس میکنم دیگه نمیشه خونه بخریم . ی واحد نقلی  ۴میلیارده کم کم . لطفا با دلای پاکتون اگر میشه برامون دعا کنید خدا همه مستاجرهارو صاحب خونه کنه  .مام همینطوره . 🤲🙏

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مستاحرم.همسرت چیکارس؟اخه مکه میشه پول حم کرد؟حقوق همسر من ده تومنه

عزیزم پس همدردیم😭😢 شوهرم مکانیکه . واقعا با پول ها نمیشه کاری کرد . تا میایم کمی جمع کنیم همه چی چندبرابر شده

انشالله عزیزم برای حاجتت سوره قدر میخونم

با اجازه تون لینک تاپیکمو بذارم عزیزان استفاده کنن🥺🤍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10836595/بیاین-براتون-سوره-قدر-بخونم سلام  امشب  اگر قابل میخوام برای حاجت دوستان دعاکنم🌸حاجتتون رو بگین برای تک تکتون سوره قدر میخونم و صلوات میفرستمانشالله همگی حاجتروا باشیم آمین✨️🌾✨️🌾✨️🌾✨️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خدا خودش به همه خونه عالی بده که توش با شادی و آرامش زندگی کنیم الهی آمین

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
انشاالله ک همگیمون صاحبخونه بشیم اینهمه مستاجر یعنی همه بایدب طلاق فکر کنیم نمیشه ک امیدداشته باش ...

انشالله . واقعاا گاهی خسته میشم از خانه ب دوشی . دلم میخواد خونه برای خودم باشه . همینجور ک میخوام رنگش کنم ...کابینت بزنم ...اما افسوس😢

عزیزم پس همدردیم😭😢 شوهرم مکانیکه . واقعا با پول ها نمیشه کاری کرد . تا میایم کمی جمع کنیم همه چی چ ...

زندگی همه همینه باور کن . نمازشب به نیت امام زمان و خونه دار شدن بخون صدرصد جواب میگیری  یجوری معجزه میشه برات به مرور

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!