2777
2789
عنوان

بچه ها میشه دعا کنید صاحب خونه بشیم 🥺🏠

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 26 پست
انشالله عزیزم برای حاجتت سوره قدر میخونم با اجازه تون لینک تاپیکمو بذارم عزیزان استفاده کنن🥺🤍 ...

ممنونم عزیزم . حاجت روا بشی انشالله.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستاجر چه ربطی به جدا شدن داره🙄 چون مستاجری و شوهرت نمیتونه خونه بخره باید طلاق بگیری، از اول وضعی ...

اخه ما چندباری میشد خونه بخری . وقتی متری ۲میلیون بود . شوهرم هر سری اذیت کرد .پول رو خرج کارهای دیگه کرد . الان میگه شرمنده ام و... حرصم میگیره ک باعث شد عقب بمونیم 

..دیگه ام نمیشه جبرانش کرد.

ممنونم عزیزم . حاجت روا بشی انشالله.

عزیزم‌یک ذکری هست خیلیا باهاش صابخونه شدن الان برات درستشو با اعراب میذارم

خودم‌به چشم دیدم که بهت توصیه میکنم‌انشالله شمام برید خانه خودتون

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مکانیکی که خوبه.واقعا من شنیدم درامدش خوبه.

خوبه بد نیست . اما خب جوابگو این تورم ها نیست . خودشم روز مزدی هست . گاهی در امد هست گاهی نیست . با ماهی ۵میلیون اجاره خونه و ۴تومن اجاره مغازه ...

خوبه بد نیست . اما خب جوابگو این تورم ها نیست . خودشم روز مزدی هست . گاهی در امد هست گاهی نیست . با ...

چقد زیاد....چی بکم...دعا میکنم برات.شما هم برای من.من باردارم هستم.میترسم خرح بچه ام نتونم بدم

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن

۷۰بار بعد نماز صبح

و هربار طی روز یادت اومد بخون گلم

نماز اول وقت هم خیلیییییی رو برکت تاثیرداره 

چقد زیاد....چی بکم...دعا میکنم برات.شما هم برای من.من باردارم هستم.میترسم خرح بچه ام نتونم بدم

ممنون عزیزم. چشم حتما . انشالله بسلامتی زایمان کنی . نگران نباش خدا روزی رسونه . انشالله ک پاقدمش پر خیر و برکته براتون نی نی ...😊

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن ۷۰بار بعد نماز صب ...

چقدر خوبین شما دوستای نی نی سایت. ممنون حتما میخونم . نتیجه گرفتم بهت میگم.. انشاالله هرچی میخوای بهش برسی

😘

چقدر خوبین شما دوستای نی نی سایت. ممنون حتما میخونم . نتیجه گرفتم بهت میگم.. انشاالله هرچی میخوای به ...

با اعتقاد بگو خونتو میخری🌾💚

چندنفر دیدم با همین ذکرخونه دار شدن

یکیشون یک دهم پول خونه رو نداشت با چه دل شکسته ای رفت حرم خانم حضرت معصومه

و..... و... 

یطوری پولش جور شد  فقط کار خدا بود

و ورد زبونش همین ذکر بود

این ذکر آیه قرآنه گلم‌شک نکن بهش

اخه ما چندباری میشد خونه بخری . وقتی متری ۲میلیون بود . شوهرم هر سری اذیت کرد .پول رو خرج کارهای دیگ ...

خودت داری میگی میگه شرمنده ام، خب بنده خدا که از قصد نکرده، باخودش که دشمنی نداره

ایشالا که زودتر خونه دار شید