2777
2789

خودم:

سلام خوبی چخبر چیکارا میکنی شرمنده شمارمو عوض کرده بودم شمارتو نداشتم تا اینکه در این بیماری معمولا کره چشم بزرگ تر از میزان طبیعی است و به موازات رشد وتکامل بدن در دوران نوجوانی معمولا نزدیک بینی تشدید می شود و در نتیجه کامبیز باید به یکی از این دو موضوع کنفرانس خبری نیس ولی من آدم نمیشم

تاوان عملت را پس میدهی چه خوب کنی چه بد کنی (ک م خ)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من کلمه میگه جمله نمیگه چ کنم

روی شیشه لوازم ارایشی نوشته بود: هیچ کس شما رو صرفا بخاطر اینکه باطنتون زیباست دوست نخواهد داشت.درست ترین و تلخ ترین تبلیغی بود که دیده بودم

سلام گلی مد بروزترین سایت مد مانتو لباس زنانه و دخترانه سال مدل کیف و کفش منو بپوش 

حاشا كه بسيجي ميدان را خالي كند ...                   کاربری دست دونفره✌️🤭

سلام ممنون از لطفتون ممنونم از شما خوبید خوشید سلامتید 😅

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

سلام من اون با بقیه دخترا خیلی راحت بود یا درباره بعضی چیزا اختلاف نظر داشتیم که بعدا حتما مشکل ساز می‌شد 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!
سلام من اون با بقیه دخترا خیلی راحت بود یا درباره بعضی چیزا اختلاف نظر داشتیم که بعدا حتما مشکل ساز ...

😂😂😂چجوری جمله میگه برای شما 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز