2777
2789

سلام 

من رشته مهندسی خوندم. فوق لیسانس دارم. ولی متاسفانه هر جا میرم فقط ویزیتور میخوان، رشته ام مهندسی پزشکی هست. 

البته اوضاع توی تهران خیلی فرق داره ، من شهرستان هستم. 

ممکنه راهنماییم کنید چه طوری کار پیدا کنم. اصلا دیگه نمیدونم کجا برم ؟ باور کنید دیگه  افتادم دنبال کار به عنوان پرستار توی منازل. هر کاری به ذهنتون میرسه بهم بگید. فقط لطفا آرایشگری و ناخنکاری و ... اینا نباشه. نه استعدادشو دارم نه ذوقشو 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 
چند تا داروخونه سر بزن ببین نیرو میخوان یا ن

فکر میکنم باید مدرک تکنسین داروخانه داشته باشی

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم باید مدرک تکنسین داروخانه داشته باشی

نه لزوما کسیو میشناسم ک بدون مدرک خاصی رفت

برو ویزیت خوندن رو یاد بگیر همونجا در کنارش هم حقوق میدن بهت البته زیاد نیست حقوقش

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
نه لزوما کسیو میشناسم ک بدون مدرک خاصی رفت برو ویزیت خوندن رو یاد بگیر

ویزیت خوندن را چه طوری میشه یاد گرفت ؟ باید از کسی که بلده بخوام یا توی اینترنت هست ؟

دیواربگرد

زیر و رو کردم دیوار را هر روز ، همشون زدن یک خانم آراسته. منم یکم اعتماد به نفسم پایینه. آراسته آخه یعنی تا چه حد

ویزیت خوندن را چه طوری میشه یاد گرفت ؟ باید از کسی که بلده بخوام یا توی اینترنت هست ؟

تو خود داروخونه آموزش میدن

احتمالا چون تازه کاری تو قسمت آرایشی بهداشتی  میزارنت و حالا کم کم در طول مدت زمانی ک اونجا هستی نسخه خوانی رو هم بهت یاد میدن.

می رسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
تو خود داروخونه آموزش میدن احتمالا چون تازه کاری تو قسمت آرایشی بهداشتی  میزارنت و حالا کم کم ...

اینطوری که خیلی خوبه ، ممنون عزیزم.

😐نوع لباساتو میگه خواهر من 

نه عزیزم ، منظور از آراسته در بهترین حالت اینی میشه که شما میگی ، 

چی بگم والا