2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 21 پست
شوک باید وارد کنید ، نوع ورزش رو عوض کنید،  خیلی هم اضافه نداری

اره فک کنم استوپه وزنم 

غذا خوردنم جوریه ک میگم وای مردم از گشنگی 

بعد میام سرمیز غذا بخورم در حد یه بچه بدغذا واقعا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک کنم استوپه وزنم  غذا خوردنم جوریه ک میگم وای مردم از گشنگی  بعد میام سرمیز غذا بخ ...

این خوبه که زیاد نمیخوری ، یه مدت استپ داری بعد دوباره شروع میشه ، نگران نباش ، به تلاشت ادامه بده

این خوبه که زیاد نمیخوری ، یه مدت استپ داری بعد دوباره شروع میشه ، نگران نباش ، به تلاشت ادامه بده

واقعاانقدر تلاش می‌کنم حتی اطرافیانم میگن باید الان ی گرم اضافه وزن نمیداشتی انقد ک تو تلاش میکنی

عزیزم وزن ما از شب تا صبح کم میشه ، سعی کن چیزی نخوری ، عادتو تغییر بده

ممنون بابت جوابت. حتما و صد درصد از امشب میذارم کنار این عادت رو. من دوران شیردهی وقتی بچه برا شیر بلند میشد شدیدا گرسنه میشدم و بلند میشدم چیزی میخوردم این عادت بد از اون موقع مونده رو سرم..ولی دیگه امروز روز آخر بود. مرسب عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
فدای تو گلم ، موفق باشی 😘

❤️🌹

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه