2777
2789
عنوان

بارداری.. 🤰🏻

145 بازدید | 23 پست

شش هفتمه.. دکتر واسه شش هفته شش روز سونو نوشته. قلب جنینم اونموقه تشکیل شده؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه تا دوازده هفتگی اصلا نرو سونوگرافی که قشنگ قلبشم تشکیل شده باشه

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
بزار ۸هفته .آخه باز باید بری سنو

اخه تو برگه نوشته سن جنین و طول سرویسک و یچیز دیگ هم نوشته بود نتونسم بخونم گفت برو حتما 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من شش هفته وشش روزم بود دخترم قلبش تشکیل شده بود

سونو واژینال کردین

اره اگه سونو واژیناله من ۶هفته و ۵روز رفتم تشکیل شده بود 

سونو واژینال خطرناک نیست میگن باعث سقط میشه؟ 

درد داره

اخه تو برگه نوشته سن جنین و طول سرویسک و یچیز دیگ هم نوشته بود نتونسم بخونم گفت برو حتما 

چون گفته. برو . انشالله ک قلبش بزنه و نخای دوباره بری

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡