یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 عنوان بارداری.. 🤰🏻 145 بازدید | 23 پست شش هفتمه.. دکتر واسه شش هفته شش روز سونو نوشته. قلب جنینم اونموقه تشکیل شده؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/01/24 | 14:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafaskh عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9800 بزار ۸هفته .آخه باز باید بری سنو تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
دخترنقاشم عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1598 نه تا دوازده هفتگی اصلا نرو سونوگرافی که قشنگ قلبشم تشکیل شده باشه 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
sarehkhanoom عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2441 اره اگه سونو واژیناله من ۶هفته و ۵روز رفتم تشکیل شده بود
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 بزار ۸هفته .آخه باز باید بری سنو اخه تو برگه نوشته سن جنین و طول سرویسک و یچیز دیگ هم نوشته بود نتونسم بخونم گفت برو حتما _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 من شش هفته وشش روزم بود دخترم قلبش تشکیل شده بود سونو واژینال کردین _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5184 اره اگه سونو واژیناله من ۶هفته و ۵روز رفتم تشکیل شده بود سونو واژینال خطرناک نیست میگن باعث سقط میشه؟ درد داره _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
nafaskh عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9800 اخه تو برگه نوشته سن جنین و طول سرویسک و یچیز دیگ هم نوشته بود نتونسم بخونم گفت برو حتما چون گفته. برو . انشالله ک قلبش بزنه و نخای دوباره بری تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
سارکوچک عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 763 من چون بچه اولم بودعجله داشتم خیلی ولی اگ انشالله دوباره بارداربشم باتعیین جنسیت میرم
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10106 اخه تو برگه نوشته سن جنین و طول سرویسک و یچیز دیگ هم نوشته بود نتونسم بخونم گفت برو حتما برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخورhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
sarehkhanoom عضویت: 1399/05/15 تعداد پست: 2441 سونو واژینال خطرناک نیست میگن باعث سقط میشه؟ درد داره نه مگه چقد میبره تو چه خطری این سوسول بازیا چیه من رفتم هفته های بالاتر هم برا طول سرویکس میرن خودمم اینبار میرم