2777
2789

اختلال کندن موی سر و مژه و ابرو هستش

متاسفانه الان یکی دو ساله همراهه منم هس. مژه های پر و بلندی داشتم طوری ک هر کی منو میدید اول مژه هام به چشم میومدن. الان باید این تیکه کوفتی قسمت قسمت ازشون میکنم، دست خودمم نیس، اعتماد ب نفسمو به شدت اورده پایین طوری که نمیتونم تو صورت کسی نگاه کنم متوجه میشه، مدرسه هم ک دیگه واویلا 

راهی برا درمانش سراغ دارین؟💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بری پیش روانشناس چون ریشه در ناخوداگاهت داره و به خاطر فشارهای روانی سرکوب شده اس. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

وای منم پوست لب و پوست بینیمو‌میکنم

خیلی حال بدیه 

من بینیم خوب بود تااینکه جوش سرسیاه زد 

من هی جوشارو میترکوندم یهو‌ ب خودم اومدم بینیم تا میخاد پوست تمیز و تازه بیاره بازمن پوستشو میکنم

خیلی بینیم لکه اورده و هنوزم نتونستم ترکش کنم

منم نمیدونم اینم بیماریه یا ن اما کمک منم کنید😐🥴

وای منم پوست لب و پوست بینیمو‌میکنم خیلی حال بدیه  من بینیم خوب بود تااینکه جوش سرسیاه زد&nbs ...

ایشالا ک ی راه درمان پیدا شه

هر سری تصمیم میگیرم ترکش کنم بعد به خودم میام دوباره دارم میکنمشون

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودت

منم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردن

بهترین دعانویسا

بهترین هیپنوتیزرا و ازفید و .... ولی درست نشد

تا اینکه یه روز خودم خواستم و بعداز7-8بار تیغ زدن بلاخره تموم شد و ترکش کردم

ولی تاخودت نخوای هیچی درست نمیشه 

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودتمنم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردنبهترین دعانویسابهتری ...

شربت مولتی لیکو بخرین تاچندماه روزی ۲قاشق مرباخوری بخور ببین چی میشه

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودتمنم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردنبهترین دعانویسابهتری ...

درمانش فقط شربت مولتی وبعدش یه میوه ک ویتامین رو جذب کنه بخورین و ترجیحا اب فراوان بعدازشربت بخورین

2790
2778
2791
2779
2792