2777
2789

اختلال کندن موی سر و مژه و ابرو هستش

متاسفانه الان یکی دو ساله همراهه منم هس. مژه های پر و بلندی داشتم طوری ک هر کی منو میدید اول مژه هام به چشم میومدن. الان باید این تیکه کوفتی قسمت قسمت ازشون میکنم، دست خودمم نیس، اعتماد ب نفسمو به شدت اورده پایین طوری که نمیتونم تو صورت کسی نگاه کنم متوجه میشه، مدرسه هم ک دیگه واویلا 

راهی برا درمانش سراغ دارین؟💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری پیش روانشناس چون ریشه در ناخوداگاهت داره و به خاطر فشارهای روانی سرکوب شده اس. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

وای منم پوست لب و پوست بینیمو‌میکنم

خیلی حال بدیه 

من بینیم خوب بود تااینکه جوش سرسیاه زد 

من هی جوشارو میترکوندم یهو‌ ب خودم اومدم بینیم تا میخاد پوست تمیز و تازه بیاره بازمن پوستشو میکنم

خیلی بینیم لکه اورده و هنوزم نتونستم ترکش کنم

منم نمیدونم اینم بیماریه یا ن اما کمک منم کنید😐🥴

وای منم پوست لب و پوست بینیمو‌میکنم خیلی حال بدیه  من بینیم خوب بود تااینکه جوش سرسیاه زد&nbs ...

ایشالا ک ی راه درمان پیدا شه

هر سری تصمیم میگیرم ترکش کنم بعد به خودم میام دوباره دارم میکنمشون

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودت

منم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردن

بهترین دعانویسا

بهترین هیپنوتیزرا و ازفید و .... ولی درست نشد

تا اینکه یه روز خودم خواستم و بعداز7-8بار تیغ زدن بلاخره تموم شد و ترکش کردم

ولی تاخودت نخوای هیچی درست نمیشه 

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودتمنم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردنبهترین دعانویسابهتری ...

شربت مولتی لیکو بخرین تاچندماه روزی ۲قاشق مرباخوری بخور ببین چی میشه

منم داشتمش تنها راه ترکش فقط خودتی و خودتمنم مامانمینا پیش بهترین روانپزشکا بردنبهترین دعانویسابهتری ...

درمانش فقط شربت مولتی وبعدش یه میوه ک ویتامین رو جذب کنه بخورین و ترجیحا اب فراوان بعدازشربت بخورین

2790
2778
2791
2779
2792