2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

97 بازدید | 10 پست

الان دقیقا خدا کجاست کیا رو شفا میده واسشون معجزه میکنه چقدر دعا کنم چقدر صدقه بدم بابا منم آدم دلم نمیخواد بابای گلمو ازدست بدم من بدون بابام هیچم یکسال ونیم داره شیمی درمانی میشه پس چرا دارو جواب نمیده پس کیا شفا پیدا میکنن من که هر بیمار سرطانی بودن مردن وای من نمیتونم دارم دق میکنم 😪😪😪😪😪😪  

مگه نمیگن دعای روزه دار اجابت میشه پس کو سال دوم من دارم زار میزنم چرا اصلا بمن نگاه نمیکن😔😪😪😪😪😪

من عاشق باباممم خسته شدم امروز  نا امیدی توی چشماش دیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم خیلی سخته ادم خسته میشه از حرف های امیدوار که اتفاق نمیوفتن الهی بحقک شفا کل مریض خدایا ت ...

بخدا کم آوردم آخه این همه شیمی درمانی آخه کجا میره لعنت به دنبا چقدر نذر کنم انگار اصلا منو نمیبینن 😭😭😭😭😭

خدا خیرت بده عزیزم انشاا همیشه سلامت باشین ودلتون شاد باشه بحق فاطمه زهرا حاجت روا بشی  

🙏ایشالله اگر پدرتون حالش خوب شد بگید عزیزم ذکر لاحول ولا قوه لابه الله العلی العظیم سبحانک لا اله انت انی کنت من الظامین هزاربار بخونش با کسی حرف نزن ببین چقد خوبه این ذکر