2777
2789

نظرم مثبته انسانها

باید خودشون دین خودشون رو انتخاب کنن با مطالعه با تحقیق

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرم مثبته انسانها باید خودشون دین خودشون رو انتخاب کنن با مطالعه با تحقیق

دقیقااااا الان تو بعضی کشور ها آدم تا 18 سالش نشه لازم نیست دین اش رو انتخاب کنه

🌴🌴🌴🇮🇷

همینی که هستم

مسلمان و شیعه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والا انگار غیر قانونیه

اگر رسمی باشه و نامه داشته باشی خیر

اگر از والدین مسیحی و وابسته به بقیه دین ها دنیا اومده باشی اکثرا دین پدر رو فکر کنم برات انتخاب میکنن

قديم ها اینطوری نبود ولی اگر کسی بخواد از دین خودش خارج بشه و به دین دیگه بره بله غير قانوني هست و به حبس و اعدام و.... ممکنه کار بکشه چون خیلی خیلی پروسه اش طولانی هست تغییر دین و به راحتی ها قبول نمیشه اکثرا روش غير قانوني و غیر رسمی و انتخاب میکنن

🌴🌴🌴🇮🇷