2821
2789
عنوان

خرید خانه.

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 84 پست

ما دو نفری کار میکردیم. ماشین نخریدیم با اینکه میتونستیم و پولشو گذاشتیم بانک مسکن و بعدا وام گرفتیم. توی یه محله نسبتا پایین شهر خونه اجاره کردیم که نخوایم اجاره زیاد بدیم. از هر جایی میشد وام گرفتیم.من خودم چند جا کار میکردم و نهایتا خدا را شکر خریدیم. بعدشم ماشین خریدیم و بعد هم بچه دار شدیم.

البته این قضایا ما حدود ۱۷ سال پیشه.

الان واقعا سخت شده

الان با اینکه حقوق دو نفرمون خیلی بیشتر شده ولی با وجو دو تا بچه و  گرونیهای موجود ما هم میخوایم خونمونو بزرگتر کنیم ولی نمیتونیم

با این حال تا بچه ندارید راحت تره

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکتون باشه . 

ما هم‌از صفر شروع کردیم واقعا از صفر حالا درسته شغل همسرم آزاد ولی سختی زیاد کشیدیم

۸ سالم هست ازدواج کردیم میخوام بگم‌نا امید نباشید خدا اگر برای من و یک‌سری دیگه خواسته قطعا برای شما هم میخواد تلاش کنید و بقیش رو بسپارید به خداجوی میکنه

اخه من حدود هفت ساله ک طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنیم به امید اینکه بلخره یه خونه از خودمون بخریم ...

پولایی ک جمع میکنید بدید طلا اصلا پول نقد نگه ندارید چون بی ارزش میشه .طلا رو اخر میتونی بفروشی سود هم میکنی .

ما پارسال یه ماشین داشتیم اونم قیمتش ۹۰ تومن بودیه خونه سنددار پیدا کردیم که قیمتش ۳۶۰ تومن بود  ...

واقعا ممنونم از توضیحاتتون. خدا خیرتون بده.

اینایی که گفتین رو بعدا برای همسرم بگم و انشإالله بره بپرسه و ببینیم چی میگن.

خدا از زبونتون بشنوه . به قول شما انشإالله به حق همین ماه عزیزم ما هم بتونیم خونه ای بخریم.

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

ی طبقه هم کف برا پارکینگ زدیم و ۴طبقه ساختمون روش

ببخشید درسته که ساختمان چهار طبقه باید طبق مقررات ساخت و ساز باید موتور خونه داشته باشه ؟؟؟ما هم فعلا زمین خریدیم مونده ساخت و ساز گفتم راهنمایی کنین 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
مرسی عزیزم،   ایشالا شماهم به زودی صاحب خونه بشید

انشإالله خدا کنه

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

همین الان داشتم به خونه خریدن فکر میکردم مخم ترکید گفتم برم  تو نی نی سایت  واسه ما هم دع ...

خدا انشإالله هر چی زودتر یه خونه ای که در نظر دارین و به سلیقه تونه را قسمتتون کنه . 

خدایا خودت مشکل همه را حل کن🥺

واقعا ممنونم از توضیحاتتون. خدا خیرتون بده. اینایی که گفتین رو بعدا برای همسرم بگم و انشإالله بره ...

عزیزم از اینکه خونه پدر شوهرتی خوب استفاده کن اگه پول اجاره و پول رهن نمی دین وام بردارین از خرجها و ریخت و پاشها الکی جلوگیری کنین با وامتون طلا بخرین .منم با وجود مستاجری فقط طلا گرفتم الان دوماه خداروشکر تونستم زمین بخرم یه سال دیگه هم شروه به ساخت می کنیم .شما هم ناامید نباش پس انداز کن و طلا بخر

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز